Werkvoorbereider Nederland
Van Oord
Rotterdam, NL
3 dagen geleden

De functie

Als Projectcoördinator bij Van Oord kun je je hart ophalen. Van diep in het water tot hoog in de lucht, onze projecten zijn vaak uniek en zitten zonder uitzondering vol technische, financiële en organisatorische uitdagingen.

Word jij enthousiast als je mag zorgen dat alles tot in de puntjes wordt voorbereid, vastgelegd en uitgevoerd? Solliciteer dan als Projectcoördinator bij Van Oord!

Jouw verantwoordelijkheden

De (Nederlandse) projecten die we bij Van Oord uitvoeren zijn vaak van een schaal of aard dat ze geheel eigen eisen stellen aan uitvoeringsmethoden, logistiek en fasering of aan de inrichting van de bouwplaatsen, zoals op de Afsluitdijk, ViA15, de Groene Boog of het Windpark Fryslan.

Bijzondere civiele werken die jou als Projectcoördinator de nodige uitdagingen opleveren en die je allemaal weet te tackelen. Waar werk je aan?

 • Het opstellen van werkplannen en begrotingen;
 • De analyse van risico's;
 • Je denkt mee over veiligheid en vergunningen tot aan documentmanagement;
 • Natuurlijk zorg je er tijdens de bouw voor dat de tekeningen en modelinformatie synchroon (blijven) lopen met de normen en afgesproken specificaties.
 • Jouw projecten worden veilig, conform contract en binnen het budget afgerond, daar komt het eigenlijk op neer. Een verantwoordelijke en soms spannende rol, waarbij er vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam tot aan de keet op een projectlocatie een beroep wordt gedaan op jouw kennis en vindingrijkheid.

  Functie-eisen

  Wat wij van je vragen is dat je goed samenwerkt en beschikt over een behoorlijke dosis inlevingsvermogen. Jouw transparantie richting de projectteams en opdrachtgevers gaat samen met een focus op de belangen van Van Oord.

  Dat je soms het hele land doorreist vind je geen probleem. Nederlands en Engels gaan je beide goed af. Verder breng je mee :

 • Een afgeronde relevante opleiding op minimaal hbo-niveau (of door ervaring verkregen gelijkwaardig niveau) zoals grond- weg- en waterbouw, civiele techniek of bouwkunde;
 • Minimaal 5 jaar ervaring als Projectcoördinator / werkvoorbereider, bij een aannemer of ingenieursbureau;
 • Kennis van moderne contractvormen zoals UAV-GC of DBFM;
 • Ervaring met 3D modellerings- en coödinatiesoftware, planningsmethodieken en projectbeheerssystemen.
 • Wij bieden

  Wij geven je een bijzondere kans om mee te werken aan prestigieuze projecten, in Nederland. Je werkt samen met gemotiveerde collega's die met hun professionaliteit en creativiteit uitdagingen oppakken en vraagstukken oplossen.

  Er is alle ruimte voor jouw zelfstandige inbreng en voor jouw professionele ontwikkeling. Verder krijg je :

 • Een salaris dat past bij jouw verantwoordelijkheden;
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Volop ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen zodat je in jouw rol kunt blijven groeien.
 • Ook draag je bij aan een duurzaam Nederland. Dat wil jij toch ook?

  Nederlanders hebben van oudsher een unieke band met het water. Water brengt economische voorspoed en ecologische kansen.

  Land gebruiken we voor wonen, werken, reizen of ondernemen en we maken het zelf, als dat nodig is. Al 150 jaar werken we als Van Oord Nederland op en aan de grens van water en land.

  Met de aanleg van de Afsluitdijk, de havendijk bij Den Oever, het verbinden van de A16 en de A13 met de Groene Boog of met zandsuppletie voor de kwetsbare Waddeneilanden.

  Over Van Oord

  Van Oord is een wereldwijd actieve en toonaangevende aannemer van bagger-, waterbouwkundige en offshore projecten (olie, gas en wind).

  Wij zijn een innovatieve partner voor onze opdrachtgevers en dragen al meer dan honderd jaar bij aan de infrastructuur voor de wereld van morgen.

  Onze mensen zijn betrokken, ondernemende professionals met een passie voor water en technologie.

  Wil jij bij Van Oord komen werken?

  Interesse? Solliciteer dan nu via onderstaand sollicitatieformulier! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Bjorn Ghitti +31 8 88 26 46 84.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier