Junior werkvoorbereider calculator
Eminent Groep
De Klomp, Utrecht, NL
5 dagen geleden

Als werkvoorbereider calculator gww ben je werkzaam in een fantastisch en gedreven team om mooie gww projecten voor te bereiden en te berekenen.

De variërende grootte van projecten zijn heel divers. Projecten zoals bouw- en woonrijp maken reconstructies van wegen en rioleringen maar ook het verharden van asfalt en onderhouden van wegen.

In deze functie richt je op de werkvoorbereidende taken maar verzorg je ook de calculatie werkzaamheden.De samenwerking tussen het bedrijfsbureau en de uitvoering is nauw afgestemd zodat iedereen hetzelfde doel heeft namelijk mooie werken realiseren en een goede verstandhouding met de opdrachtgever en andere belanghebbenden.

Tot je dagelijkse werkzaamheden taken in de werkvoorbereiding behoortControleren van bestek en tekeningenHet beoordelen van prijzen van onderaannemers en leveranciersOpstellen van een kostprijs en inschrijfbegrotingJe werkt opdrachten uit in een complete werkvoorbereiding geschikt voor de uitvoeringOok het opstellen van plannen van aanpak ten behoeve van EMVI-inschrijvingen behoort ook tot een van je takenVoor je taken als calculator zit je op een belangrijke plek aan de voorkant van de projecten binnen deze aannemer.

nbspJe maakt kostprijscalculaties en denkt mee in het aanbestedingsproces. Tot je dagelijkse werkzaamheden taken in de werkvoorbereiding behoort Beheren van calculatiedocumentenVerzorgen van inschrijvingsvereistenWerklocaties bezoekenOnderzoeken van alternatievenInventarisatie van raakvlakken risico&rsquos en kansenBeheren van het proces rondom offertes leveranciers en onderaannemersCalculeren van de kostprijsVerzorgen en controleren van inschrijvingen en offertesAnalyseren van contracteisen UAV-GCZowel interne als externe contacten onderhouden met belanghebbenden

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier