Process engineer
Essity Operations Hoogezand B.V.
Nederland - Groningen
6 dagen geleden

Process engineer

Hoogezand, 40 uur per week

Wat de Essity-fabrieken in het Groningse Hoogezand zo bijzonder maakt? Met de nieuwste technologieën maken wij hygiënische producten voor topmerken als TENA en Libero.

Als process engineer richt jij je op de continue verbetering van onze processen in een hoog geautomatiseerde productieomgeving.

Dat bereik je met coaching en het vergroten van de skills van de mensen op de werkvloer. Kortom : dit is jouw kans om vanuit jouw vakgebied je eigen leiderschapscompetenties te ontwikkelen!

Dit ga je doen

Om onze productie naar een nóg hoger plan te tillen, is het belangrijk om verliezen door ongeplande stilstand te elimineren.

Je bent verantwoordelijk voor de processen van een productieplatform. Door continu verbeteren optimaliseer je onze productieprocessen.

Dat bereik je door operators te coachen en te helpen met het creëren en verbeteren van standaarden.

Onze operators zijn enorm vakkundig en weten hoe de productielijn werkt. Jij zoekt samen met hen naar oplossingen om de processen nog efficiënter te maken.

Wordt een storing veroorzaakt door de instelling van de machine? Is een onderhoudsplan de oplossing? Jij maakt het verschil door mensen te helpen bij de detectie van problemen, de analyse van oorzaken en de keuze voor de juiste aanpak.

Samen werken jullie aan standaarden om te zorgen dat problemen niet meer terugkomen. Naast dagelijkse verbeteringen pak je structurele en langer lopende projecten op.

Engineering is bij ons geen functie achter een beeldscherm. Jouw doel is de resultaten van de productielijnen te verbeteren samen met de mensen op de werkvloer.

Het ideaalbeeld? Nul ongeplande productiestops!

Wat je van ons mag verwachten

 • Een jaarcontract met perspectief op vast als de wederzijdse verwachtingen uitkomen.
 • Een uitstekend salaris dat afhankelijk is van je opleiding en ervaring.
 • Een dertiende maand en daarnaast een bonus (0-7%) die wordt betaald als de bedrijfsdoelstellingen worden gehaald.
 • Een goede pensioenregeling.
 • 25 vakantiedagen en 11,5 adv-dagen.
 • De mogelijkheid je te ontwikkelen en door te groeien in ons internationale bedrijf.
 • Een prima werksfeer en fijne collega’s die graag kennis met jou delen om je snel op weg te helpen.
 • Dit ben jij

  Jouw analytische en probleemoplossende vaardigheden zet je in voor procesverbetering. Om tot resultaten te komen, verbind en overtuig je mensen over wie je geen hiërarchische leiding hebt.

  Je weet je collega’s te motiveren en enthousiasmeren en waardeert hun mening en inbreng, óók als zij nog wat kritisch tegenover je ideeën staan.

  Mensen coachen en helpen bij hun ontwikkeling ligt jou goed. En als het eens tegenzit, dan zet je je schouders onder de uitdaging.

  Je spreekt de taal van de Nederlandse operators, maar communiceert net zo makkelijk met MT-leden en collega’s die in andere landen werken.

  Daarom beheers je het Engels ook op professioneel niveau.

  Verder heb je :

 • Een bachelor of master in een technische richting, zoals werktuigbouwkunde, mechatronica, supply chain management, data-science of IT.
 • Aantoonbare ervaring met verbetermethodiek.
 • Enkele jaren ervaring in een geautomatiseerde productieomgeving.
 • Jouw team

  Je werkt samen met de andere process engineers, de afdelingshoofden van productielijnen, de mechanisch en elektrotechnisch specialisten en de operators.

  Wat ons kenmerkt? Een nuchtere en pragmatische instelling. Ook zijn we trots op onze uitdagende technologische werkomgeving, waar een open en informele werksfeer heerst.

  Werken bij Essity

  Hygiëne bevorderen : daar draait het om bij de producten van Essity. Wij ontwikkelen producten die wereldwijd in ontelbare huishoudens én bedrijven gebruikt worden.

  Van poetsdoeken en servetten tot luierbroekjes en maandverband. Bij Essity werken meer dan 45.000 collega’s. In Hoogezand produceren we vooral incontinentieproducten en luiers voor de bekende merken TENA en Libero.

  Onze plant bestaat uit 3 fabrieken met 18 productielijnen. In Hoogezand werken ongeveer 550 mensen. Samenwerken en goed naar elkaar luisteren zijn onze grootste krachten.

  En wat je ook doet binnen ons bedrijf : veiligheid, verantwoordelijkheidsgevoel en werkplezier staan voorop. Je krijgt niet alleen de vrijheid om mee te denken, maar ook om jezelf te blijven ontwikkelen.

  Meer informatie

  Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Izebrand Dijkema, Capability Leader via +31 6 250 410 97 of izebrand.

  dijkema essity.com . Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.essity.nl .

  Reageer direct

  Interesse? Mail je motivatiebrief en cv voor 21 juni 2021 naar Mark Kwant (recruiter) via mark.kwant.ext essity.com .

  Nodigen we je uit voor de eerste gespreksronde? Deze zal, als de omstandigheden dat toelaten, plaatsvinden in de laatste week van juni of eerste week van juli live in Hoogezand.

  Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en houden ons aan de coronamaatregelen zolang deze gelden.

  Together, we are improving lives, every day.

  Working at Essity is not just a career; it is a chance to directly make the world a healthier, more hygienic and safer place.

  With impactful innovations coupled with sustainable solutions, we strive to reach more people every year with the necessary and essential solutions for well-being.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier