Logistiek medewerker Aalsmeer Noord
Teamflex Personeelsdiensten
Aalsmeer, NL
2 uur geleden

Functieomschrijving

Als logistieke topper ziet elke dag er anders uit en heb je te maken met wisselende werkzaamheden. Daarom is het belangrijk dat je allround inzetbaar bent en je deze uitdaging graag aan wil gaan.

Denk hierbij aan werkzaamheden zoals het in en uitladen van de vrachtwagens, het klaarzetten van de karren voor transport, het opgeruimd houden van de loods en het uitrijden van karren naar de klanten op de veiling.

Dit doe je met een elektrische kar. Hier hoef je geen ervaring mee te hebben maar zal wel een van je voornaamste taken zijn.

Alles valt te leren zolang je maar wil! Uiteraard voer je de werkzaamheden uit met een groot en hecht team van collega’s.

Deze functie is voor langere tijd en bied dus ook de mogelijkheid om binnen het bedrijf door te groeien.

De werktijden :

Je begint om 07.00 uur en werkt 5 dagen per week. Afhankelijk van de drukte werk je 30 a 40 uur per week. De piekperiode ligt tussen maart en juli.

Eens in de 4 weken ben je ook op beschikbaar op de zaterdag.

Organisatie

Voor een van onze grootste opdrachtgevers op de bloemenveiling zijn wij op zoek naar logistieke toppers. Het gaat om een dynamisch en groeiend bedrijf die erg klantgericht is en op zoek is naar medewerkers die hier aan willen bijdragen en willen meegroeien.

Functie-eisen

 • Fysiek in goede conditie
 • Gemotiveerd en een hands on mentaliteit
 • Geen vakanties tussen maart en begin juli
 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Eens in de 4 weken op zaterdag beschikbaar
 • Aalsmeer

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier