Adviseur Asset Management
Sweco
Rotterdam, NL
6 dagen geleden

Als Adviseur Assetmanagement kom je terecht binnen het team Energie & Infra, dat onderdeel uitmaakt van de afdeling Energie & Duurzaamheid.

Het team Energie & Infra specialiseert zich voornamelijk in projectmanagement, advisering en ontwerp van hoogspanningsstations, ondergrondse kabelverbindingen en duurzame energie.

Als Adviseur Asset Management binnen dit team ben je inhoudelijk verantwoordelijk voor één of meerdere projecten. Je adviseert de klant over het ontwikkelen van elektriciteitsnetten en het te voeren strategische en tactische beleid.

De elektriciteitsnetten en bedrijfsvoering moeten geschikt gemaakt worden om de sterke elektrificatie van energieverbruik en decentrale opwek van elektriciteit m.

b.v. zon en wind te faciliteren.

Jij weet de veranderende behoefte van de klant en de omgeving m.b.v. scenario’s te voorspellen en te vertalen naar gevolgen voor de elektriciteitsnetten.

Je signaleert knelpunten en risico’s getoetst op capaciteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en financiën. Je stelt lange termijn investeringsplannen op om de geïdentificeerde knelpunten en risico’s te mitigeren en je initieert complexe (verander)projecten en weet deze te managen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier