TECHNISCH OPERATIONS DIRECTOR
LMH Engineering
Arnhem, NL
4 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

TECHNISCH OPERATIONS DIRECTOR

Wat ga je doen?

Een van de meest vooruitstrevende voorlopers binnen de Semicon in Nederland gaat een productielocatie opstarten in China en hier zoeken ze iemand voor die dit vanaf moment 1 gaat opstarten! Het is dus noodzakelijk dat je richting China gaat met een behoorlijke bagage ervaring.

Als Technisch Operations Director ben jij verantwoordelijk voor het opstarten van deze joint venture in China, je zal hier dus ook voor moeten verhuizen.

Je zal dus verantwoordelijk zijn voor de algehele bedrijfsvoering van diverse afdelingen binnen deze organisatie. Zo zal je verantwoordelijk zijn voor o.

a. de productie, werkvoorbereiding, technische dienst, inkoop, expeditie, calculatie en meer. Je vindt het geweldig om zorg te dragen om dit bedrijf tot een succes te maken en het optimaliseren van productie, bedrijfsprocessen, werknemers, planning en meer.

Kortom het algehele reilen en zeilen van de algehele organisatie! Je hebt een gedreven, ambitieuze persoonlijkheid die handelt vanuit de wij vorm.

Tevens begrijp jij wat techniek inhoudt en ben jij iemand die excelleert als eindverantwoordelijke binnen een technische organisatie.

Wat wordt jou geboden?

 • Naast een zeer goed salaris wat samen met jou wordt bepaald afhankelijk van ervaring en werkverleden, biedt de organisatie jou
 • Een uitdaging op de lange termijn!
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Zeer veel zelfstandigheid in je werk
 • De mogelijkheid om op termijn aandelen te verkrijgen
 • Wat wordt er van jou verwacht?

 • Je bezit minimaal een afgeronde HBO opleiding (gelieve in technische WTB / high tech richting)
 • 8+ jaar aantoonbare technische en leidinggevende ervaring
 • Bereid te verhuizen naar China
 • Vloeiend in Nederlands en Engels, een Chinese taal zou een pre zijn, maar niet noodzakelijk
 • Waar ga je werken?

  In deze uitdagende en ambitieuze job als Technisch Operations Director kom je te werken bij een van de meest vooruitstrevende en ambitieuze organisaties binnen de high tech sector.

  Onderlinge werksfeer, (klant)tevredenheid en goede kwaliteit leveren staan hoog in het vaandel. Dit continu groeiende bedrijf typeert zich door vertrouwen en vrijheid waar je mee om dient te gaan en willen nog binnen dit jaar live met een nieuwe productielocatie in China.

  De ervaring om in Azië een bedrijf te starten is al aanwezig, er is namelijk al elders in Azië een locatie opgestart circa 10 jaar geleden die zeer succesvol is.

  Heb jij een technische achtergrond en heb je van nature een leidinggevende aard? Zie jij jezelf je spullen pakken en naar China verhuizen?

  Solliciteer dan nog vandaag!

  Meer informatie of direct solliciteren?

  Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren.

  Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met David opnemen via david.meijer lmhengineering.

  com of 020 757 0000. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? share de vacature en uiteraard zullen wij jou op een gepaste manier hiervoor belonen.

  Arbeidsvoorwaarden

  €100000 - €120000 per jaar

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier