Assistent inkoop - Breda
Unique Breda
Breda, NL
5 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Wordt jij de "spin in het web " van de afdeling inkoop?

Als inkoop assistent durf jij verantwoordelijkheid te nemen voor het afhandelen van de inkoop bestellingen en de daarbij horende bevestigingen.

Jij houdt eventuele afwijkingen scherp in de gaten en lost deze zo snel mogelijk zelfstandig op.

Alle vragen over afwijkingen in het besteltraject komen bij jou te terecht. Dit betekent dat jij een belangrijke rol hebt in het proces! Met de kennis en ervaring die jij meeneemt (of wij je bijbrengen) weet jij als geen ander alle vragen te beantwoorden die sales, finance of de leveranciers bij jou neerleggen.

Accuratesse is van groot belang, zodat vragen juist en binnen een overeengekomen tijdsbestek beantwoord worden. Om alles goed te laten verlopen werk je daarom nauw samen met verkoop, inkoop, logistiek en service desk.

Wat ga je precies doen als assistent inkoop? Het bestellen van diverse artikelen en onderdelen. Je draagt zorg voor het ontvangen en verwerken van orderbevestigingen.

Je verwerkt afwijkingen vanuit de orderbevestiging. Je draagt zorgdragen voor het tijdig ontvangen van de bestelde goederen

Je pakt vragen vanuit leveranciers op. Je zorgt voor een tijdige rapportage van knelpunten en afwijkingen en meldt dit aan de teamleader operationele inkoop.

Functie-eisen :

Herken jij jezelf als assistent inkoop in onderstaande?

Je hebt een zeer klant- en servicegerichte instelling : de klant (zowel intern als extern) staat bij jou altijd op nummer één

Je hebt oog voor detail

Onder druk presteren gaat je goed af en stress ken je niet

Dit is wat we van jou vragen

Als je naast je afgeronde mbo-opleiding enige ervaring hebt in een administratieve en / of logistieke omgeving is dat mooi meegenomen.

Als je daarnaast kennis van SAP hebt is het nog beter! Uiteraard ken je MS Office als je eigen broekzak en beheers je behalve de Nederlandse ook de Engelse taal tot in de puntjes.

Bedrijfsomschrijving :

Dit bedrijf is gevestigd in de omgeving van Breda en actief in de technische branche,

Er heerst een gemoedelijke werksfeer en er wordt ruimte geboden voor persoonlijke ontwikkeling.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier