RA Officer Pharma Regio Eindhoven
Morgan Green Werving & Selectie B.V.
Noord-Brabant, Eindhoven
5 dagen geleden

RA OfficerPharmaRegio EindhovenFunctieomschrijvingVoor een internationaal farmaceutisch bedrijf in de regio van Eindhoven is Morgan Green op zoek naar een RA Officer.

Als RA Officer ben je verantwoordelijk voor alle wetgeving en regelgeving die gelden voor de producten. Je bent constant bezig met wat er op de markt speelt, herkent veranderingen snel en weet deze procedures goed toe te passen binnen de organisatie.

VerantwoordelijkhedenRegistraties van geneesmiddelen in Nederland en EuropaKlantencontact onderhoudenLabelling werkzaamheden Functie-eisenBezit van minimaal HBO+ diploma Farmakunde of WO PharmacyMinimaal 2 jaar werkervaring in de farmaceutische industrieRelevante kennis met betrekking tot wet en regelgevingGoede beheersing van de Nederlands en Engelse taal.

BedrijfsprofielHet farmaceutische bedrijf hecht een groot belang aan innovatie ter ondersteuning van de effectiviteit en veiligheid van de aangeboden producten.

Je zult gaan werken op het hoofdkantoor in een open omgeving met vriendelijke collega's en korte lijntjes . Ze zoeken een kandidaat die van aanpakken houdt, niet verlegen is om in het Engels te communiceren en daarnaast organisatorisch vaardig is.

ArbeidsvoorwaardenGoed salarisDoorgroeimogelijkhedenOpleidingsmogelijkhedenFlexibele werktijdenHeb je interesse in deze functie of wil je andere mogelijkheden bespreken?

Neem dan contact op met Michael Daarnhouwer via 0207979825 of klik op de "solliciteer nu" button.BBBH66044 157409679424127

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier