Reachtruckchauffeur
Luba
Bleiswijk, Zuid Holland, NL
2 dagen geleden

Over de functie

Heb jij ervaring als reachtruckchauffeur en ben je bekend met inrij stellingen? Dan heb jij wellicht de perfecte functie gevonden! Als reachtruckchauffeur zorg jij voor het vervoeren van gekoelde producten in het distributiecentrum in Bleiswijk.

Je kunt hierbij denken aan toetjes, ijskoffie, slagroom of zuiveldrankjes. Je werkomgeving is dan ook wat kouder dan de gemiddelde werkomgeving, namelijk 6 graden.

Koud? Dat krijg je het waarschijnlijk niet doordat je een dikke werkjas krijgt en je natuurlijk hard aan het werk bent.

Iedere werkdag start jij om 9.00 uur en ben je om 18.00 uur klaar met je werkzaamheden. Drukke dag? Dan kan het wel eens voorkomen dat je iets langer doorwerkt.

Je werkzaamheden bestaan aan het verzamelen van orders, laden, lossen en het in- en uitrijden van pallets in de inrijinstellingen door middel van een reachtruck.

Secuur werken is hierbij zeker van belang! Je werkt niet alleen met de reachtruck, want er zijn ook heftrucks en elektrische pompwagens aanwezig.

Heb je nog geen certificaat voor álle trucks? Dan kun je deze eventueel via Luba behalen.

Het distributiecentrum is gloednieuw en zeer geordend. Houd jij naast je normale werkzaamheden ook nog eens je werkomgeving schoon en veilig?

Dan maak je zelfs kans op een mooie bonus!

Jouw werkgever heeft zich ontwikkeld tot specialist in de zuivelwereld en beschikt over een groot logistiek netwerk. Hier worden zuivelproducten uit verschillende Europese landen geïmporteerd en uiteindelijk vermarkt binnen verschillende partijen in en om Nederland.

Dit bedrijf is nuchter, (financieel) gezond en loyaal aan haar medewerkers en partners. Er werken 23 medewerkers en dit relatief kleine team van experts houdt de trends binnen het vakgebied in de gaten, weet wat er speelt en hoe het smaakt.

Groei is voor dit bedrijf zeer belangrijk, maar passie voor de producten des te meer.

Functie eisen

 • Werkervaring als reachtruckchauffeur en een reachtruckcertificaat.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal .
 • Ervaring met inrijstellingen is een grote pre.
 • Bereidheid om te werken in een gekoelde omgeving (6 graden).
 • Woonachtig in een straal van 15 km rondom Bleiswijk i.v.m. bereikbaarheid van het bedrijf.
 • Wat wij bieden

 • Een fulltime functie van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur
 • Een detacheringscontract met uitzicht op overname door de opdrachtgever
 • Bruto salaris tussen de €2100,- en €2500,- bruto per maand
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 netto per kilometer
 • Hoe je solliciteert

  Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging.

  Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier