Vacature Onderwijsassistent ICT & Onderwijs (ICTO)
Avans Hogeschool
's-Hertogenbosch, NL
2 dagen geleden

De academie voor Bouw en Infra is op zoek naar een onderwijsassistent -ICT in het Onderwijs- die onze docenten ondersteunt in de elektronische leeromgeving Blackboard en die ons helpt met de overstap naar Brightspace.

Uitdagend werk

Ter ondersteuning van de huidige ICT-functionarissen en een groei van de online leeractiviteiten binnen onze academie voor Bouw & Infra zijn wij op zoek naar een onderwijsassistent ICT in het Onderwijs’, maar specifieker : iemand die onze docenten ondersteunt met werkzaamheden in de elektronische leeromgeving Blackboard en die ons kan helpen met de overstap van Blackboard naar Brightspace.

In de onderwijsvisie van Avans is een belangrijke rol weggelegd voor het gebruik van ICT voor het onderwijs : enerzijds voor het tijd- en plaats onafhankelijk leren, anderzijds het gebruik maken van de online en ICT instrumenten bij de onderwijs-ondersteunende processen.

Bovendien gaan binnen Avans Hogeschool alle academies de overstap maken van Blackboard naar Brightspace.

De functie van Onderwijsassistent ICTO wordt geplaatst in het team Bedrijfsvoering van de academie. In dat team werken medewerkers die zich bezighouden met de academie overkoepelende processen, o.

a. de Osiris coördinator, de medewerkers planning & inzet, medewerkers HR support, de ondersteuning van de examencommissie en ook de Coördinator ICT in het onderwijs.

Je werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit :

 • Het inrichten, bijstellen en onderhouden van de digitale leer- en informatieomgeving Blackboard : de hoofdstructuur en opleidingsonderdelen, passend bij de behoeften van de verschillende doelgroepen.
 • Het overzetten van toetsopdrachten en -vragen in Remindo en deze effectief klaarzetten op de geplande momenten in de toetsweken.
 • Zorgen voor het correct userbeheer binnen courses en communities van academiemedewerkers en studenten met behulp van de beschikbare gereedschappen, werkwijzen en afspraken op dat gebied.
 • Het praktisch en hands-on ondersteunen van docenten en backoffice bij de voorbereiding en het gebruik van ICT & online instrumenten in en rond het onderwijs.
 • Juiste match

 • Je hebt een afgeronde bachelor opleiding Informatiemanagement, Informatica of een vergelijkbaar niveau door aantoonbare werkervaring.
 • Je bent ICT vaardig : bent (snel) thuis in alle Office tools.
 • Je hebt ervaring in het inrichten en beheren van leermanagement systemen, zoals Blackboard en Brightspace
 • Je hebt ervaring in het bouwen van digitale toetsen, zoals Remindo.
 • Je bent contactueel vaardig.
 • Je hebt een hands-on mentaliteit, dienstverlenend ingesteld en bereid om de eigen kennis steeds op peil te houden.
 • Je hebt kennis van de opleidingen en de processen binnen een hoger onderwijsinstelling.
 • Inspirerende omgeving

  De Academie voor Bouw en Infra van Avans Hogeschool verzorgt in ’s-Hertogenbosch en Tilburg de opleidingen Civiele Techniek, Bouwkunde en Ruimtelijke Ontwikkeling.

  De academie levert hooggekwalificeerde technici, die beschikken over sociale en communicatieve vaardigheden. De opleidingen zijn competentiegericht : de student ontwikkelt niet alleen kennis, maar werkt ook aan vaardigheden en houding.

  In het curriculum hebben de docenten, naast het verzorgen van lessen, ook taken als het coachen van studenten, het begeleiden en beoordelen van projectgroepen.

  Om dit alles vorm te kunnen geven is werken in teamverband onontbeerlijk. Samen ontwikkelen, overleggen, besluiten nemen en kwaliteit leveren staat hoog in het vaandel binnen de academie.

  Er is ruime aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van de docent; medewerkers worden uitgedaagd om actief aan de slag te gaan met hun ambities en talenten.

  Goede werkgever

  Avans Hogeschool haalt graag het allerbeste uit mensen. We staan bekend als goede werkgever. Dat zie je terug in onze arbeidsvoorwaarden.

 • Wij bieden je volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.
 • Je ontvangt een maandsalaris in schaal 6 of 7, minimaal € 2.001,24 en maximaal € 3.077,54 bruto bij een fulltime aanstelling.
 • Dit is conform cao hbo.

 • Een eindejaarsuitkering in de vorm van een dertiende maand is standaard.
 • Je kunt direct aan de slag.
 • Wij bieden je een aanstelling tot en met 31 januari 2021 (met mogelijke verlenging).
 • Bewuste keuze

  Je bent ervan overtuigd dat deze functie bij je past en je hebt zin om aan de slag te gaan. Solliciteer dan direct, maar uiterlijk op 1 november 2020 via de sollicitatiebutton.

  Binnen enkele minuten ontvang je een automatische sollicitatiebevestiging. Wij streven ernaar je binnen 2 weken na de sluitingsdatum te informeren over de status van jouw sollicitatie.

  Heb je vragen over de inhoud van de functie, neem dan contact op met Bartho Waeyen, ICO coördinator, 088-5259124, b.waeyen avans.

  nl of Henk Massink, ICTO-coach, 088-5258048, h.massink avans.nl.

  Je interesse kun je via een motivatiebrief en CV kenbaar maken bij Hanneke van Bleek, adjunct-directeur van de Academie voor Bouw & Infra.

  We hebben de vacature zowel intern als extern uitgezet. Na de sluitingsdatum verwijderen wij de vacaturetekst van de website.

  Aan de inhoud van deze vacature kun je geen rechten ontlenen. Acquisitie naar aanleiding van deze tekst stellen wij niet op prijs.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier