HBO Stage - Recruitment
BAM Bouw en Vastgoed
Bunnik, Nederland
3 dagen geleden

Ben jij geïnteresseerd in recruitment, HR en marketing? Ben je sociaal, houd jij van aanpakken en zet jij jouw scherpe blik op processen efficiënt in?

Dan is deze stage iets voor jou!

Wat ga je doen?

Tijdens deze stage focus jij je op de stagiairs binnen BAM Bouw en Vastgoed. Er zijn jaarlijks ruim 300 studenten die stage lopen binnen BAM, jij wordt hun aanspreekpunt! Met het brede netwerk dat je opbouwt binnen BAM ben jij verantwoordelijk voor de juiste match tussen stagiair en stageplaats.

Je maakt deel uit van de afdeling Talent Acquisition. Zij ontzorgen en adviseren onze HR-collega’s en het lijnmanagement op het gebied van werven, selecteren en het aanstellen van toptalenten.

Hoe ziet een dag als stagecoördinator bij BAM er uit?

Je begint je werkdag ergens tussen 8.00 en 9.00 uur, lekker met een bak koffie of thee achter je bureau. Je zal tijdens deze stage werken vanuit twee mailboxen waaruit je dagelijks genoeg werk hebt.

Je bent constant in contact met studenten die een stage zoeken of vragen hebben over een vacature, om die vragen zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden ben je ook in contact met de Hiring Managers en de HR Business Partners van alle specialistische onderdelen van BAM Bouw en Vastgoed.

Voor je een stagiair kan verwelkomen doorloop je een heel proces. Na de lunch in de kantine met je collega's zet je de eerste stap voor een nieuwe vacature.

Je gaat in gesprek met de manager om meer informatie te krijgen over de stageplek die beschikbaar komt. Vervolgens ga je aan de slag met het schrijven en publiceren van de vacature.

Om de studenten te bereiken ga je BAM promoten als stagebedrijf tijdens evenementen en via social media. Zo komt het voor dat je samen met collega's een middag op de Bedrijvendag van een hogeschool staat.

Als reactie op jouw vacature komen er natuurlijk sollicitaties van studenten, je gaat er even rustig voor zitten om CV's en motivatiebrieven te beoordelen.

Soms zoek je telefonisch contact met een sollicitant om het een en ander toe te lichten. Na het zoeken van een stageplek (in het geval van een open sollicitatie) en het voordragen van de student aan een manager (in het geval van een gerichte sollicitatie) zit je taak er op totdat het instroomproces van de stagiair begint.

Dan ga je alle gegevens verzamelen die nodig zijn om het contract op te stellen om zo de instroom op tijd af te ronden (ook als daar spoed bij komt kijken).

Dan is tussen 16.00 en 18.00 je werkdag weer voorbij, het beste gevoel is natuurlijk als je de dag kan afsluiten met een juiste match tussen een stagiar en een leidinggevende binnen BAM!

Met jouw organisatietalent en oog voor verbeteringen zorg je er voor dat alle werkzaamheden georganiseerd zijn en het stagebureau optimaal functioneert!

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste en gezellige collega! Ben jij dat?

 • Ben je bezig met een hbo-opleiding in de richting van Bedrijfskunde, HRM, Marketing of Communicatie? Studeer je iets anders, maar heb je wel interesse in recruitment?
 • Neem contact op voor de mogelijkheden!

 • Hou jij er van om zelfstandig te werken en veel verantwoordelijkheden te krijgen in je stage? (Ja écht!)
 • Herken je in jezelf een organisatietalent en heb je zin om dat aan ons te komen bewijzen?
 • Vind je het leuk om in contact te staan met veel verschillende partijen (een soort spin in het web)?
 • Herken jij je in het bovenstaande en ben je per september beschikbaar voor een periode van minimaal 5 maanden waarin je minimaal 4 dagen in de week kan stagelopen?

  Dan zijn we op zoek naar jóu!

  Wat maakt jou een echte BAM'er?

 • Je vindt het tof om bij een grote organisatie in de bouwsector te werken
 • Je bent een harde werker, pro-actief en niet bang om een kritische vragen te stellen
 • Je vindt het geen probleem om koffie voor jezelf en jouw collega’s te halen
 • Wat bieden wij?

  Je gaat stage lopen op de recruitmentafdeling van BAM Bouw en Vastgoed, een gezellige omgeving met leuke collega's waar ruimte is voor ontwikkeling en eigen initiatief.

  Je maakt onderdeel uit van een dynamische en groeiende afdeling en wij stimuleren en faciliteren jou op alle mogelijke manieren om jouw leerdoelen te behalen.

  Daarnaast ontvang je een passende stagevergoeding.

  Over ons

  Koninklijke BAM Groep nv is een bouwconcern met tien werkmaatschappijen, actief in Bouw en Vastgoed, Infra en Publiek-private samenwerking.

  BAM neemt in vijf Europese thuismarkten een leidende positie in : Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland.

  Daarnaast realiseert de Groep projecten in Denemarken, Luxemburg en Zwitserland. BAM International opereert wereldwijd in uiteenlopende nichemarkten.

  Duurzaamheid en innovatie zijn belangrijke pijlers van BAM's oplossingen op het gebied van ontwerp, bouw en facility management.

  De Groep streeft ernaar marktleider te worden bij de toepassing van digitale technologie, om opdrachtgevers de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaard te kunnen verzekeren.

  BAM's jaaromzet bedraagt ruim € 6,5 miljard, de Groep telt circa 20.000 medewerkers en het aandeel is genoteerd aan Euronext Amsterdam.

  Building the present, creating the future.

  Kan jij je vinden in bovenstaand profiel en ben je enthousiast over deze vacature? Wacht dan niet langer en solliciteer direct via de solliciteer-

  button. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Wilfred van der Gaag, Stagecoördinator.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier