Senior of lead C#/.Net developer
SRS Specialist Retail Systems BV
Almere, NL
1 dag geleden

Wie zijn wij?

Met ervaring in de retail sinds 1978 en in 2005 de lancering van SRS ERP, onze complete automatiseringsoplossing voor retailers, zijn wij een uitstekende partner voor de kleine boetiek tot en met de multinational met meer dan 100 winkels.

SRS wordt als SaaS-oplossing ingezet in Nederland, België en Duitsland en is de ideale integratie van omnichannel retail’, de fysieke winkel en de online webshop.

We zijn voortdurend actief bezig met het voorop blijven lopen in de techniek om zo onze opdrachtgevers te kunnen blijven voorzien van geavanceerde oplossingen voor hun huidige maar juist ook toekomstige behoeftes.

Functie

Zo, weer snel terug naar jou. Door de aanhoudende groei van opdrachtgevers en gebruikers, de snelle ontwikkelingen in de e-

commerce en de toename van de complexiteit van de wensen van onze opdrachtgevers, zijn we op zoek naar jou in de positie van senior of lead C# / .

Net developer als uitbreiding van ons huidige team. Maar wat houdt dat dan precies in? Je bent een sturende kracht in het werken aan oplossingen voor de lange termijn, die worden gewaardeerd op veel verschillende locaties door veel verschillende mensen.

Eén voorbeeld tussendoor? Denk aan de software voor een groot distributiecentrum, waar 135 verschillende lopende banden en glijbanen voortdurend foutloos op werken en dat tegen diverse andere applicaties aanpraat’.

Mocht je in het bijzonder blij worden om van scratch’ af aan iets op te bouwen, dan is je timing voortreffelijk en val je bij ons met je neus in de boter.

We zijn .Net begonnen (slechte woordgrap, sorry) met de bouw van een geheel nieuwe versie van één van onze oplossingen en dat levert een hele mooie uitdaging op met de nieuwste technieken en denkwijzen.

We laten je dan ook graag onze huidige basis zien en zijn daarbij erg benieuwd naar jouw ideeën. Denk je dat iets beter kan?

Overtuig je collega’s en we passen je ideeën direct toe. Kwaliteit staat bij ons erg hoog in het vaandel en onze oplossingen worden dan ook één keer in de zoveel tijd aan een totale review onderworpen.

Op deze manier kunnen we blijven voldoen aan onze hoge maatstaven voor de toekomst.

In je dagelijkse werkzaamheden vinden wij het erg belangrijk dat jij kan doen waar jij goed in bent én wat jij leuk vindt.

Gelukkig komt dit vaak op hetzelfde neer. We geloven er niet in om je een hele lange rij eisen te geven met technieken waar je een verplicht aantal jaren mee moet hebben gewerkt.

Het gaat tenslotte om de persoon achter de techniek die echt het verschil kan maken. Tegelijkertijd kunnen we ons voorstellen dat je wel wat houvast wil hebben.

Dus laten we je daarom een paar termen geven, in willekeurige volgorde, waar je bij ons mee te maken zult krijgen :

Waar krijg je mee te maken :

SCRUM

Waar we wel iets langer bij stil willen blijven staan is het persoonlijke vlak. We vinden in jou graag iemand die in staat is om te denken vanuit een gebruiker.

Iemand die continu op zoek is naar de beste tool voor de job, mee wil denken, aan wil sturen en de mediors ondersteunt in hun werk.

Maar het allerbelangrijkste je vindt development gewoon fantastisch, want dat vinden wij ook.

Al interesse? Er is direct ruimte voor meerdere nieuwe collega’s en niet alleen in de positie zoals hierboven beschreven.

Zie jij bijvoorbeeld jezelf op dit moment nog als een medior en word jij enthousiast van het door kunnen groeien in de techniek én als persoon?

Heb je andere carrièredoelen voor ogen? Liggen jouw skills meer bij PHP? Super! Reageer dan zeker, ook jij kan bij ons je (technische) ei kwijt! Bekijk bijvoorbeeld eens onze andere vacatures :

Wij bieden jou

Heel belangrijk, de arbeidsvoorwaarden. Een fulltime werkweek is bij ons 37,5 uur en we geven je graag veel zelfstandigheid in een prettige werkomgeving.

We begrijpen dat jij graag geconcentreerd je werk wil doen en dus staat jouw bureau in een ruimte zonder telefoon. Ben je juist wél toe aan een beetje afleiding, loop dan even de gameroom in voor een rondje racen in de Playseat of speel een andere game.

Omdat je onderdeel gaat uitmaken van een hecht en gezellig team, wil je waarschijnlijk wel graag aanwezig zijn bij onze uitjes, georganiseerd vanuit SRS of je collega’s.

Oh, en omdat wij elke maand van jouw kwaliteiten gebruik mogen maken, beloven we je bij deze plechtig om ook elke maand een goed salaris te betalen.

Dit wordt samen met jou goed afgestemd op jouw kennis en ervaring. We verzorgen daarnaast uiteraard een pensioensregeling en een reiskostenvergoeding.

Mis je iets? Heb je aanvullende wensen? Laat het ons zeker even weten!

En verder

We kunnen je nog zoveel meer vertellen, maar nu laten we liever jou aan het woord. Ben je er klaar voor? Wil jij innovatieve oplossingen realiseren voor de grootste merken in de retail?

Laat dan van je horen via koffie srs.nl of bel gewoon even zodat we met elkaar van gedachten kunnen wisselen. Onderstaande personen staan je dan graag te woord en hopelijk horen we snel van je.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier