Senior Belastingadviseur
Ruhl Haegens Molenaar
Venray, NL
14 uur geleden

Kom werken bij ons!

Rühl Haegens Molenaar groeit! En daarom zijn we op zoek naar een ervaren belastingadviseur! Interesse? Stuur me een berichtje!

Omschrijving

Vanwege de groei van de organisatie is er ruimte ontstaan voor een ervaren (senior) Belastingadviseur in onze algemene adviespraktijk.

Omdat jij de afgelopen jaren in een soortgelijke functie hebt gewerkt weet jij als geen ander hoe je jouw klanten op een gepaste manier van fiscaal advies voorziet.

Je bent daarin creatief, flexibel en streeft naar het beste voor je klanten. Je bent commercieel ingesteld en mede daardoor signaleer jij kansen.

Het is een pre als je daarnaast affiniteit hebt met juridische zaken.

Jij bent een natuurlijke leider die mensen in je omgeving laat groeien. Daarbij let je op zowel de persoonlijke ontwikkeling als vakinhoudelijke kennis.

Vakinhoudelijk ben jij namelijk de specialist die kennis op een goede manier kan overbrengen. Jij communiceert zowel schriftelijk als mondeling op diverse niveaus.

Omdat jij altijd wilt verbeteren denk je graag mee hoe de afdeling beter, sneller en slimmer ingericht kan worden. Dit is een win-

win situatie zowel voor Rühl Haegens Molenaar als voor je klanten.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier