Verpleegkundige acute opname afdeling (aoa)
VU medisch centrum
Amsterdam, Netherlands
10 dagen geleden

Werkomgeving

Indien nodig vindt na 48 uur doorplaatsing naar een passende zorgeenheid plaats. Dit levert een voor de patiënt kwalitatief betere en efficiëntere zorg op.

De AOA heeft 24 bedden. Voor meer informatie kun je ook kijken op www.acuteopnameafdeling.nl

Werkzaamheden

Als AOA verpleegkundige plan je zelfstandig, coördineer je en voer je de verpleegkundige zorg van meerdere patiënten uit (technisch handelen, begeleiding en coördinatie).

Als academisch ziekenhuis behandelen wij patiënten met complexe problematiek waardoor je je kennis optimaal in de praktijk kunt brengen en kunt verbreden.

Jouw profiel

Je bent een gediplomeerd verpleegkundige en in het bezit van een BIG registratie.

Vanwege het acute karakter van de opnames is het van belang dat je vooral beschikt over de competenties stressbestendigheid, flexibiliteit en besluitvaardigheid.

Je wilt graag vakinhoudelijk worden uitgedaagd.

Je wordt gedreven door het leveren van (steeds betere) kwaliteit van zorg. En je bent een goede teamspeler en niet bang om initiatief te tonen.

Wij bieden

Salarisschaal 7 : 2212 tot 2996 euro bruto bij een fulltime dienstverband (afhankelijk van opleiding en ervaring).

Naast een uitstekend basissalaris bieden we onder andere 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Voor meer informatie over onze kijk op onze website.

Een (uitgebreide) screening is onderdeel van de selectieprocedure. Het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is hier onderdeel van.

Zie voor meer informatie Screeningsprocedure’ bij .

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier