Servicemonteur Drachten
Tempo-Team
Drachten, Friesland, nl
3 dagen geleden
source : Jobbird

Werken tot je 67ste dat is in het werk als servicemonteur geen enkel probleem. Het werk als servicemonteur is namelijk fysiek goed te doen en daarnaast draag je door jouw werk ook iets bij aan mensen die hulpbehoevend zijn.

Je doet dus zeer dankbaar werk.

Wat ga je doen als Servicemonteur?

Je hebt een controlerende en een ad hoc functie als het gaat om het onderhouden van (elektrische rolstoelen). Je krijgt te maken met verschillende soorten en merken waardoor je vaak van protocollen moet afwijken en inventief moet zijn om storingen en defecten te repareren.

Jouw klanten zijn dan ook particulieren, ziekenhuizen en verzorgingstehuizen. Hier ga je met jouw servicebus naar toe om daar op locatie of in je bus het onderhoud uit te voeren.

Hiervoor is het belangrijk dat je natuurlijk voldoende voorraad in je bus hebt. Deze bestel je bij het magazijn. Je onderhoudt goed contact met je klanten zodat ze weten wat jij doet en welke kosten daaraan verbonden zijn.

Wanneer jouw klus klaar is zorg je dat de bonnen en rapportages goed administratief verwerkt worden op de laptop die je meekrijgt.

Je hebt een zelfstandige baan, maar wil je een keer sparren dan is er in jouw regio altijd wel een collega die je om hulp kunt vragen.

Maandelijks is er een overleg en dan zie je al jouw collega’s.

Wat krijg je van ons?

 • Een salaris tussen de €2000,- en €2400,- bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring;
 • Toeslagen bij overwerk en achterwacht;
 • Gereedschap, telefoon en werkkleding;
 • Een fulltime baan met werktijden tussen de 07.00-18.00 uur;
 • Een auto voor zakelijk gebruik.
 • Wie jij bent

 • Je hebt recente monteurs ervaring;
 • Je bent een echte klusser;
 • Je draagt hulpbehoevende mensen een warm hart toe.
 • Je komt te werken bij een bedrijf die de langst bestaande en onafhankelijke leverancier van zorg- en revalidatiehulpmiddelen in Nederland is.

  Wil jij ook lekker sleutelen? Solliciteer dan direct via de button, via de mail ( Klik op de solliciteer-button om te solliciteren ) via de telefoon 088-

  1269966 of stuur mij Ismahan een WhatsApp berichtje via het nummer 0612543613.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Sollicitatieprocedure

  Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan.

  Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point.

  Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier