Hardware engineer
Voort
Breda, NL
2 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Als Hardware Engineer binnen de industriële automatisering ontwerp en teken je elektrische- en besturingsinstallaties ten behoeve van industriële installaties voor onze klanten.

Samen met de collega's van de afdeling software engineering, ontwerp jij complete hardware concepten voor diverse industriële automatiseringsprojecten.

Aan de hand van technische specificaties ontwerp je verschillende besturingsschema's en beheer je de standaard hardware concepten.

Functieeisen

Ben jij in het bezit van een MBO+ of een HBO diploma Elektrotechniek, Besturingstechniek, Industriële Automatisering of een vergelijkbare opleiding?

Heb jij het in je om zelfstandig te werken, maar heb je ook het vermogen om samen te werken? Neem jij je verantwoordelijkheid, ben je creatief en altijd oplossingsgericht?

Ben jij van het aanpakken en heb jij ervaring met EPLAN en AutoCAD? Heb jij daarbij ervaring in een vergelijkbare functie en kennis van industriële hardware en installaties?

Dan ben jij dé Hardware Engineer waar wij naar op zoek zijn!

Bedrijfsomschrijving

Jij gaat aan de slag bij een specialist in het meedenken op elektrotechnisch gebied in de industriële omgeving op soft- en hardware engineering.

De medewerkers staan bij dit bedrijf centraal, het bedrijf biedt haar medewerkers alle mogelijkheden om zich optimaal te ontplooien.

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen.

Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak.

En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons :

 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier