.NET Developer Medicatie / Apotheek
ChipSoft
Heerenveen, Netherlands
3 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Jouw baan Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen, ondersteunen en onderhouden van de module Medicatie / Logistiek & Apotheek.

Je gaat nauw samen werken met zowel de interne als externe klant om nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen om onze klanten te ondersteunen in hun werkproces.

Het gaat om complexe ICT-producten die feilloos moeten functioneren binnen de complexe omgeving van een zorgorganisatie.

ChipSoft maakt gebruik van een zelf ontwikkeld multi tier framework. Tijdens een interne opleiding brengen wij je snel bij hoe je binnen deze architectuur je ontwikkelkunsten kunt vertonen.

Jouw team Je komt terecht in een warm bad, waarin een informele sfeer en een goede samenwerking centraal staan. Het barst van de experts om je heen om mee te sparren.

Op vrijdag eten we altijd een lekkere lunch en regelmatig gaan je collega’s naar buiten om een luchtje te scheppen of lunch te halen.

Jouw werkdag De dag begint met de scrum waarbij jij en je teamgenoten de koppen bij elkaar steken zodat jullie kunnen bepalen waar de prioriteiten liggen en hoe het lopende project succesvol tot een einde gebracht kan worden.

Na afloop stort je je op jouw hoofdtaak voor de komende periode : het ontwikkelen van een gloednieuwe module binnen de medicatie en apotheek suite.

Wat bied jij? HBO- of WO-niveau Affiniteit met ICT Zelfstandig en daadkrachtig Analytisch inzicht Communicatief vaardig Servicegericht Geen '9-17 mentaliteit' Affiniteit met en kennis van de gezondheidszorg, en specifiek de apotheek Wat bieden wij?

Om het werken bij ChipSoft nóg aangenamer te maken, bieden wij : Een aantrekkelijk salaris Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden Uitgebreide interne en externe opleidingsmogelijkheden Veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden Informele werksfeer met sociale activiteiten na werktijd #ChipSoft

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier