Verzorgende
Happy Nurse
Heerenveen, NL
5 dagen geleden

Functie

Als verzorgende bij HappyNurse Heerenveen werk je soms in de thuiszorg, soms in de intramurale zorg.

Als jou hart ligt bij extramurale zorg, kies je de thuiszorg route die in jou schema past. Je gaat naar het kantoor waar je route voor je klaar ligt.

Je gaat zelfstandig op pad, je helpt diverse mensen bij hun adl, maakt een praatje over wat de dag verder nog gaat brengen.

Je kijkt met een frisse blik naar de mensen, en benoemd dingen die zijn opgevallen. Je gaat met een voldaan gevoel naar huis.

Als je voorkeur ligt in de intramurale zorg; dan ga je aan de slag bij onze intramurale klanten. Je meldt je bij het team waar je ingeroosterd bent.

Je gaat, soms samen met een collega, aan het werk en begeleid diverse mensen bij het wassen een aankleden. Je reikt medicatie aan waar nodig, en zorgt dat mensen er netjes verzorgd uitzien.

Wij bieden

HappyNurse biedt uurloon volgens CAO schaal 30. Verder krijg je een reiskostenvergoeding van E0,19 / km.

Bij HappyNurse hebben we een eigen opleidingscentrum, hier kun je bijscholingen volgen voor zowel verpleegtechnische vaardigheden als communicatieve vaardigheden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier