IC-verpleegkundige
Rijnstate
Arnhem, NL
1 dag geleden

Ben jij een IC-verpleegkundige die denkt in kansen en hou jij van uitdaging en afwisseling? Kom dan werken op de Intensive Carevan Rijnstate!

Dat we op de IC veelal te maken hebben met patiënten in kritieke gezondheid hoeven we jou niet te vertellen. Als ervaren IC-verpleegkundige weet je wat je te doen staat.

In een hoogcomplexe omgeving met diverse apparatuur voel jij je helemaal thuis. In deze setting versta jij de kunst om de patiënt te blijven zíen.

Ook als het hectisch is op de IC. Ondertussen onderhoud je het contact met de patiënt en de familie en naasten van de patiënt.

Je geeft ze actuele informatie, denkt en leeft met ze mee. Wanneer deze uiteindelijk tevreden terugkijken op de verleende zorg, dan geeft dat jou veel voldoening.

Daar doe je het immers voor!

Werken op de Intensive Care

Als IC-verpleegkundige werk je in Rijnstate Arnhem en neem je deel aan het SIT- / Reanimatie team. Met 16 bedden en 60 collega’s behoort onze IC tot de grotere van ons land.

Begin dit jaar hebben we onze nieuwe IC in gebruik genomen en zitten we nog midden in de verbouwing van de MC. Met 16 IC en 6 MC bedden behoren we dan ook tot een van de meest geavanceerde! Denk aan grotere en uitsluitend 1-persoonskamers met tilliften, een modern alarmeringssysteem en veel lichtinval, waterloos werken en de kant-en-klare aanvoer van medicatie vanuit de satellietapotheek.

Ons team is een gemêleerd gezelschap van starters en ervaren krachten van verschillende leeftijden. Om voorbereid te zijn op de toekomst hebben we de laatste tijd veel IC-verpleegkundigen in opleiding aangenomen.

De werksfeer is prettig. Persoonlijke ervaringen en vragen over medisch / ethische kwesties delen we met elkaar in alle openheid.

Dit maakt de IC tot een hecht team met een laag verloop. Daarnaast steken we veel tijd en energie in ontwikkeling en opleiding.

Zo krijg je bij ons de ruimte om onder werktijd - deel te nemen in werkgroepen, wetenschappelijk onderzoek te ondersteunen, scholingsdagen te volgen en symposia te bezoeken.

Zoveel als mogelijk en wenselijk proberen we onze IC verpleegkundigen breed in te zetten, denk hierbij bijvoorbeeld aan de CCU-SEH-PACU.

Kortom, wij timmeren behoorlijk aan de weg en zoeken een nieuwe collega die dat ook wil. Ben jij dat?

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier