Analytische en uitdagende customer service functie bij jonge, frisse verzekeraar in Leusden
YoungCapital
Leusden, NL
4 dagen geleden
source : Officevacatures

Een verzekeraar saai en ouderwets? Dat is bij onze opdrachtgever zeker niet het geval! Zij doen alles net even anders. Klanten regelen vrijwel alles online, er is veel ruimte voor jouw ontwikkeling en de sfeer binnen het bedrijf is zeer informeel en open.

Als customer service medewerker kun jij een mooie bijdrage leveren aan de klanttevredenheid. Via verschillende kanalen heb jij contact met klanten die te maken hebben gehad met heftige schade of letsel, een schade die onterechte is afgewezen of een slecht behandelde schade.

Heftige verhalen, ontevreden klanten en iedere keer een unieke situatie. Je begrijpt wel dat er op een gemiddelde dag veel op jou af komt! Maar jij deinst nergens voor terug.

Je gaat het gesprek aan met de klant en bekijkt mogelijke oplossingen. Of je bent een luisterend oor en weet precies hoe jij de klant het best verder kunt helpen.

Natuurlijk heb je de volledige vrijheid om iedere situatie op jou manier op te lossen.

Al het contact met klanten zorgt ervoor dat je over veel informatie beschikt. Waar zijn klanten ontevreden over? Welke procedures kunnen anders worden ingericht?

Hoe kunnen we klantgerichter te werk gaan? Zomaar een paar vragen waar jij met jouw kennis antwoord op kunt geven. Daarom maak jij analyses en rapporteer je wekelijks aan jouw manager.

En jij denkt in oplossingen. Daarom formuleer je direct een aantal verbetervoorstellen.

Een afwisselende en leerzame functie bij de leukste verzekeraar van Nederland! Interesse? Solliciteer direct en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Functieeisen

 • Minimaal afgeronde hbo-opleiding
 • Je bent klantgericht, creatief en enthousiast;
 • Je hebt eerder analyses gemaakt (bijvoorbeeld tijden je studie);
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar.
 • Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Bruto salaris van 11,56 euro per uur;
 • Een afwisselende baan waarbij je klanten wat extra's kunt bieden;
 • Een open en gezellige organisatie en super veel leuke, jonge collega's;
 • reiskostenvergoeding;
 • Doorgroeimogelijkheden.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier