Vacature docent Economie 1e graads
Stichting Carmelcollege
Almelo
6 dagen geleden

Pius X College - Aalderinkshoek, Almelo

Ben jij een ervaren docent met een eerstegraads bevoegdheid (of studerend hiervoor) voor het vak Economie? Beleef je veel plezier aan de omgang met leerlingen en zie jij deze leuke baan in Almelo wel zitten?

Reageer dan op deze vacature! Wellicht kun je met ingang van het nieuwe schooljaar bij ons aan de slag.

Jouw verantwoordelijkheden

Als docent Economie ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van lessen aan leerlingen in de bovenbouw van het havo / vwo.

Jouw profiel

Je beschikt over een eerstegraads lesbevoegdheid voor het vak Economie of studerend hiervoor.

Jouw werkplek

Het Pius X College locatie Aalderinkshoek is een dynamische mavo / havo / vwo-school. Naast regulier onderwijs bieden we ook tweetalig onderwijs aan voor onze onderbouw havo / vwo-leerlingen.

De school staat voor een transitie naar een modern geoutilleerd gebouw.

Als team werken we hard aan de onderwijskwaliteit en staan we er voor onze leerlingen. We zijn voortdurend op zoek naar verbeteringen en staan open voor veranderingen die de onderwijskwaliteit ten goede komen.

We werken met behulp van ICT-rijk onderwijs aan maatwerk voor onze leerlingen.

Daarnaast levert elke collega een bijdrage aan ons talentontwikkelingsprogramma genaamd de PiusXpedition’

Het is een school met veel mogelijkheden, zowel voor de leerlingen als voor het personeel. Binnen de school heerst een goede sfeer.

Onze slogan is Het gaat om jou! Met plezier naar school gaan zorgt ervoor dat er ruimte is om te leren. Het welbevinden van elke leerling staat daarom bij ons hoog in het vaandel en we werken elke dag om het maximale uit onze leerlingen te halen.

Pius X College is een rooms-katholieke brede scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs. De school telt circa 1000 leerlingen en 100 medewerkers en heeft één locatie in Almelo en één in Rijssen.

De locatie Aalderinkshoek telt circa 500 leerlingen en 55 medewerkers.

Ons aanbod

Het betreft een functie van 0,4 fte, tijdelijk ter vervanging van ziekte. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 5.

087 euro bruto per maand bij een volledige baan (LC). Indien je nog niet de beschikking hebt over een 1e graads bevoegdheid wordt je ingeschaald in LB.

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.

Pius X College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Let op : Sollicitaties die op dit mailadres binnenkomen, worden niet meegenomen in de procedure. Solliciteren kan uitsluitend via de sollicitatiebutton op de website.

Reageren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk (bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 • Twitter LinkedIn Facebook Email Print var addthis config "data track addressbar" : true ;
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier