Planner
Louwman Group
Raamsdonksveer, NL
2 dagen geleden

Als Planner bij Welzorg werk je vanuit ons klantcontactcentrum in Raamsdonkveer. In je rol als Planner word je ingezet als tweedelijns medewerker die de klanten en servicemonteurs van Welzorg te woord staat.

In deze rol is het belangrijk dat je affiniteit hebt met techniek en hierover kunt meepraten met zowel de klant als de monteur.

Wat ga je doen?

Als Planner bij Welzorg ben jij een belangrijke schakel in ons proces. In deze rol kennen wij drie verschillende teams. Jij kan namelijk worden ingezet als tweedelijns medewerker richting de klanten, als tweedelijns medewerker richting de monteurs of als eindverantwoordelijke voor de kloppende en efficiënte routes van onze monteurs.

Al deze teams hebben 1 ding met elkaar gemeen, iedere collega is een technisch expert. Jij weet dankzij een gedegen inwerktraject en je affiniteit met techniek diverse oplossingen aan te bieden voor de verschillende hulpmiddelen.

Mocht je er niet direct uitkomen dan heb jij nog 22 andere collega's op kantoor die jou kunnen helpen met een technische vraag, zowel richting klant als monteur.

In de praktijk betekent dit dat jij als Planner in overleg met de monteur (jouw handen en ogen op locatie) de oplossing aanreikt.

In het ergste geval kan het hulpmiddel van de klant niet direct worden gerepareerd omdat er een onderdeel mist. Gelukkig kan jij als Planner direct zien of dit onderdeel (door het invoeren van een nummer) op voorraad is in het magazijn beneden.

Dit is vaak het geval en zorgt er dan ook voor dat het onderdeel wordt verzonden naar de dichtsbijzijnde vestiging van de klant.

Jij weet als Planner ook dat dit onderdeel de volgende dag geleverd kan worden waarbij je direct een nieuwe afspraak maakt met de klant om het hulpmiddel te repareren.

Hierbij probeer jij ervoor te zorgen dat dezelfde monteur weer bij de klant komt. Naast het plannen van deze werkzaamheden zorg jij er ook voor dat de administratie compleet is.

In deze rol van Planner komen een hoop verschillende facetten bijeen. Techniek, oplossingen aanreiken en alles administratief juist verwerken.

Denk jij dat je klaar bent voor de volgende uitdaging? Kom dan ook verder bij Louwman Group!

Wie ben jij?

Aangezien je intensief contact onderhoudt met klanten en collega's ben je klantgericht, communicatief vaardig en representatief.

Als Planner ben je nauwkeurig in je werk en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Jij zorgt er namelijk ook voor dat de administratie kloppend is.

Verder verwachten wij :

 • affiniteit met techniek;
 • bekwaam met diverse softwareprogramma's of staat er voor open om dit te leren;
 • een teamplayer, samen met je collega's zorg jij ervoor dat je de klanten zo goed mogelijk helpt.
 • Wat kun je van ons verwachten?

 • een salaris tussen € 2300,- en € 3100,- bruto per maand op basis van 40 uur per week, afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen Louwman Group;
 • 25 vakantiedagen op jaarbasis waarbij je de mogelijkheid hebt er 10 bij te kopen;
 • een gunstige personeelsaankoopregeling.
 • Wil jij als Planner meebouwen aan de toekomst van Louwman Group? Kom ook verder en solliciteer direct!

  Wie zijn wij?

  Bij Louwman Group, een 100% familiebedrijf, is onze missie : Passie om mensen te bewegen. Samen met 3.200 collega’s bieden we de best passende mobiliteit, in de automotive branche én als aanbieder van zorghulpmiddelen.

  Met vele takken van sport en locaties door heel Nederland kies je met een carrière binnen Louwman Group voor stabiliteit maar ook voor een toekomst vol ontwikkelkansen.

  Enthousiast geworden?

  Reageer dan snel, we ontvangen graag je CV via de solliciteer knop! Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met Cynthia Meester via 06-11597212 .

  Past deze functie je niet maar wil je wel graag bij ons werken? Kijk dan op https : / / www.louwmangroup.nl / werken-bij / voor de actuele vacatures.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier