Stagiairs en Afstudeerders - regio Rotterdam en Drechtsteden
KWS Infra
Rotterdam, Netherlands
4 dagen geleden
source : Experteer

Wie zijn wij?Spraakmakende staaltjes. De Rotterdamsebaan in Den haag, de Container Exchange Route op de Tweede Maasvlakte en de A4 Delft-Schiedam : KWS Infra Rotterdam-Zwijndrecht realiseert bijzondere eyecatchers.

Maar ook voor kleine projecten draait onze vestiging haar handen niet om. Met meer dan een eeuw ervaring is KWS Infra Rotterdam-Zwijndrecht een vertrouwde en deskundige partner.

Wij adviseren, ontwerpen, realiseren en onderhouden de Nederlandse infra. Dat is KWS Infra Rotterdam-Zwijndrecht.Word jij onze nieuwe stagiair(e)?

Je ondersteunt met enthousiasme en leergierigheid de projectteams van ontwerp / voorbereiding tot oplevering. Je denkt mee over werkzaamheden en wij hopen daarmee ook weer van jou te kunnen leren.

Daarnaast volg je een HBO opleiding, bijvoorbeeld Civiele Techniek en ben je in het bezit van een rijbewijs. Geen auto? Geen probleem, die regelen wij!Je doet het niet voor niksHet meest waardevolle is de ervaring en kennis die je opdoet tijdens je stage, maar wij begrijpen natuurlijk dat geld ook belangrijk is als je studeert.

Je krijgt een stagevergoeding volgens de regeling van de bouw.Ben je klaar om morgen mogelijk te maken?Stuur dan je CV en motivatiebrief naar onze HR adviseur Brenda Ekkebus via bekkebus kws.

nl. Wil je meer informatie, dan kun je haar ook bellen op telefoonnummer 06-46376098.Ons bedrijfKWS Infra Rotterdam-Zwijndrecht realiseert bijzondere eyecatchers.

Maar ook voor kleine projecten draait onze vestiging haar handen niet om. De asfaltcentrale Rotterdam (ACR) is onderdeel van onze vestiging en trotse eigenaar van het HERA-System.

Deze unieke Nederlandse vinding kan asfalt vijf keer vaker recyclen. Hiermee stoot KWS Infra ook minder schadelijke gassen uit, zijn er vrijwel geen geuremissies en gaat het asfalt langer mee.

KWS Infra Rotterdam-Zwijndrecht vertaalt ons innovatieve DNA niet alleen in projecten, maar ook in processen. Met slimme concepten als LEAN Management en systems engineering spelen onze collega’s in op nieuwe contractvormen en integrale samenwerkingsverbanden.

KWS Infra Rotterdam-Zwijndrecht heeft nevenvestigingen in Rozenburg en Alphen aan den Rijn. Vanuit regio Rozenburg zijn wij onder andere de industriesector van dienst.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier