Klantmanager Zorg
Facilicom Group
Zwolle
6 dagen geleden

Functieomschrijving

Anders dan andere schoonmaakbedrijven zijn wij bij GOM gespecialiseerd in onze sectoren. Het onderwijs, de zorg, food industrie, openbare ruimtes en de hospitality branche : iedere sector vraagt om een andere aanpak en streeft naar een schone stralende omgeving.

In die omgeving voelt iedereen zich welkom en prettig. Daaraan werk je bij ons elke dag opnieuw. Met ruim 8.500 medewerkers werken wij door heel Nederland aan een omgeving, waarin mensen zich prettig voelen.

In een schone en stralende omgeving voelt iedereen zich welkom en prettig. Daaraan werk je bij Gom elke dag opnieuw. Met 8.

000 schoonmakers werken we door heel Nederland aan een schone omgeving, waarin mensen zich prettig voelen. Bij Gom houden we van een stralende organisatie.

En die begint bij onze eigen mensen

FunctieomschrijvingJe bent verantwoordelijk voor het klantencontact op operationeel als tactisch niveau bij een grote opdrachtgever in de regio Zwolle.

Je bent voor deze opdrachtgever, het aanspreekpunt voor onze dienstverlening. Jij bouwt en onderhoudt alle relaties, jij snapt niet alleen de contractafspraken maar vooral de behoeftes, doorziet de stille wensen en weet precies hoe de lijnen lopen.

Die beleving vertaal jij naar de operatie.

Functieomschrijving

In de dagelijkse aansturing van 4 Teamleiders zorg jij voor enthousiasme, biedt kaders, ziet mogelijkheden en zorgt voor een uitstekende uitvoering van onze dienstverlening.

Indirect stuur je ca. 80 medewerkers aan die allemaal zorgen voor een prettige, schone en fijne omgeving bij de opdrachtgevers.

Wat vragen wij?

 • een afgeronde HBO opleiding;
 • Gerelateerde vacatures binnen Gom

 • minimaal 2 tot 3 jaar aantoonbare leidinggevende en relevante werkervaring binnen de zakelijke dienstverlening (bij voorkeur
 • binnen de schoonmaakbranche en / of facilitaire dienstverlening);
 • woonachtig in de regio Zwolle..
 • Klantmanager Hospitality Welke persoonlijke kenmerken zien wij graag bij onze nieuwe klantmanager? Bidwriter

 • klantgericht en dienstverlenend;
 • commercieel en pragmatisch;
 • zelfstandig, veerkrachtig en een goed inlevingsvermogen;
 • creativiteit, verbinder, enthousiasme en een gezonde dosis humor.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Gerelateerde vacatures binnen de Facilicom Group

  Gom is onderdeel van de Facilicom Group, de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland. Wij zijn continue in beweging en veranderen van traditionele schoonmaker naar een organisatie die innovatieve en vernieuwende schoonmaak oplossingen biedt.

  Je kan rekenen op een dynamische werkomgeving, maakt onderdeel uit van een enthousiast team waarin je veel verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt.

  Jij levert een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van onze relaties.

  Op dit moment zijn er geen gerelateerde vacatures.

  Wil jij op de hoogte worden gebracht als er nieuwe vacatures zijn? Activeer nu je eigen job-alert.

  Naast een interessante en veelzijdige functie, bieden wij een salaris tussen de € 3.000,- en € 4.500,- bruto per periode (4 weken) o.

  b.v. een fulltime dienstverband aan. Onder onze secundaire arbeidsvoorwaarden vallen o.a. een leaseauto, bonus regeling, een pensioenregeling, mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen en de mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma’s.

  Contactinformatie

  Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en zie jij jezelf in de bovenstaande omschrijving terug? Klik dan op onderstaande sollicitatie-

  button en stuur je CV en motivatiebrief. Wil je eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Nancy Keesmaat, telefoonnummer : 06-

  83174533 of via nkeesmaat facilicom.nl.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier