Catering medewerker
JMW
Boxtel
2 dagen geleden

wie ben jij

Heb je al ervaring als cateringmedewerker? Fijn! Heb je dat niet, geen probleem. Zolang jij een gastvrij type bent en graag onder de mensen bent, leren wij je de rest! Verder :

 • Woon je in de buurt van de locatie in Boxtel (niet met het OV bereikbaar)
 • Ben je lekker flexibel inzetbaar!
 • wat ga je doen

  Als cateringmedewerker heb je een afwisselende baan. Je bereidt heerlijke gerechten voor de gasten. Denk aan ontbijtjes, belegde broodjes, tussendoortjes en avondmaaltijden.

  De gasten in het bedrijfsrestaurant komen niks te kort! Samen met je collega’s zorg je er voor dat alles soepeltjes verloopt.

  Naast het bereiden van het eten, sta je ook achter de kassa en zorgen jullie er natuurlijk voor dat de keuken elke dag spik en span is aan het einde van de dag!

  waar ga je werken

  Jij gaat werken voor de Cateraar Appél. De locatie waar jij gaat werken is een vaste locatie in Boxtel. Je kent het misschien wel, Vion! Een grote productielocatie voor slagers.

  Omdat het een grote locatie is, met veel medewerkers. sta jij ook in een prachtige grote bedrijfskantine. Hier sta je samen met 11 andere collega’s.

  Aan gezelligheid geen gebrek dus!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier