Verpleegkundige Nijkerk
Beweging 3.0
Nijkerk, NL
6 dagen geleden

Wat ga je doen

Samen met je team lever je zorg bij complexe of minder complexe zorgvragen van onze bewoners. Je verpleegt, verzorgt en begeleidt bewoners die somatische zorg nodig hebben.

Naast de prettige omgang met de bewoners bouw je ook een (vertrouwens) relatie op met familie, mantelzorgers en vrijwilligers.

Dit gaat je goed af, omdat je makkelijk contact maakt en een kei bent in je vak.

Waar ga je dit doen?

De collega's bij woonzorgcentrum De Pol in Nijkerk kunnen jouw hulp goed gebruiken! De Pol heeft 36 plaatsen voor langdurige somatische zorg, 80 plaatsen voor langdurige psychogeriatrische zorg en 34 plaatsen voor revalidatie.

In het eigentijdse woonzorgcentrum De Pol staat comfortabel wonen voorop waarbij er 10-12 bewoners op een woning wonen. Het woonzorgcentrum biedt een plezierige woonomgeving en prettige sfeer.

Respect, aandacht, openheid en vertrouwen zijn hier belangrijk in de omgang met elkaar. Er worden in De Pol regelmatig bijeenkomsten en activiteiten voor bewoners georganiseerd.

Vrijwel alle bewoners hebben een eigen kamer / appartement. Met voldoende mogelijkheden om anderen te ontmoeten, maar ook om de rust te zoeken, alleen met naasten of familie en vrienden te zijn.

Klik op de bijgaande link voor meer informatie over onze locatie : https : / / www.beweging3.nl / locaties / de-pol-nijkerk /

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier