Hulpkracht
Bouwmaat
Purmerend, NL
4 dagen geleden

Jij weet waar je voor gaat

Bij Bouwmaat zijn wij steun en toeverlaat voor de vakman in de bouw : professionals in de herstel-, renovatie- en onderhoudsmarkt.

Wij staan daarbij voor slimmer bouwen. Met professioneel advies. En met een breed assortiment producten.

Als Hulpkracht Bouwmaat Purmerend zorg jij ervoor dat onze schappen er netjes, gevuld en verzorgd bij liggen. Daarnaast zorg je ook dat de zaagruimte, de verfmengbalie, de verkoopruimte en het buitenterrein opgeruimd en schoon blijft..

Jij weet dat een goede presentatie van producten de verkoop bevordert. Je kijkt dan ook goed om je heen en ziet meteen waar jouw inzet nodig is.

Verder verzamel je afhaal- en bezorgorders en zet deze klaar voor controle of maakt ze gereed voor verzending. Klanten ben je uiteraard ook graag behulpzaam.

Zo zaag je op verzoek plaatmateriaal, meng je verf en help je bij het inladen van producten.

Jij weet waar je voor staat

Klantgerichtheid. Daar sta je voor. Jij weet dat klanten op ons bouwen! Je hebt affiniteit met de logistieke sector en bent bereid om nog veel bij te leren. Daarnaast :

 • Je hebt interesse in bouwmaterialen
 • Je werkt zorgvuldig
 • Je vindt het leuk om in een team te werken
 • Je bent flexibel inzetbaar
 • Je bent in ieder geval op zaterdag beschikbaar
 • Weten wat werken bij Bouwmaat betekent?

  Bij Bouwmaat maak je deel uit van een ambitieus en professioneel team. Wij tillen zwaar aan begrippen als betrokkenheid en collegialiteit.

  Daarmee maken we niet alleen buiten maar ook binnen het verschil. Wij gunnen iedereen succes en investeren daar ook in. Via ons eigen digitale Opleidingshuis reiken wij je een ruim aanbod aan opleidingen en trainingen aan, zodat je actief kunt werken aan je eigen groei en ontwikkeling.

  Leren doe je bij ons overigens elke dag. We geven jou alle ruimte om met nieuwe ideeën en initiatieven te komen. Sterker nog : we gaan ervan uit dat jij nergens beter tot je recht komt dan in een omgeving die continu in ontwikkeling is.

  Simpelweg omdat jij zelf ook wilt blijven groeien! Zo bouwen wij met elkaar aan winnende teams en een formule die z’n gelijke in de branche niet kent.

  Je werktijden vallen binnen onze ruime openingstijden. Vanzelfsprekend mag je daarbij rekenen op passende arbeidsvoorwaarden conform de cao Hibin.

  Daarom zeggen wij : Je bouwt meer op bij Bouwmaat.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier