Senior Projectleider Elektrotechniek ( Utiliteit) Amsterdam
Florere
Amsterdam, Netherlands
14 uur geleden

Functie

Florere zoekt een Senior Projectleider Elektrotechniek ( Utiliteit) voor onze gewaardeerde opdrachtgever SDR Elektrotechniek te Amsterdam.

SDR is sterk vertegenwoordigd in (middel) grote utiliteitsbouw- en woningbouwprojecten : renovatie, transformatie of nieuwbouw.

Technische affiniteit, kennis en ervaring met Elektrotechniek is je basis. De prestigieuze en vaak complexe projecten in hotels, drukke kantoorgebouwen of musea vragen om een goede organisatie en begeleiding om de uitvoering en oplevering zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Als Senior projectleider ben je daar samen met jouw team, verantwoordelijk voor.

Ben je procesmatig, een teambuilder, stressbestendig en in staat om goed overview te behouden. Interesse? Reageer dan nu!

Als Senior Projectleider Elektrotechniek bij SDR ben je verantwoordelijk voor Utiliteit (nieuwbouw en / of renovatie ) projecten tot een projectgrootte tussen de ongeveer 100k- 5 miljoen Euro.

De projecten zijn met name in centrum en regio Amsterdam gelokaliseerd, maar ook in Rotterdam en Den Haag. Bij middelgrote projecten ben je vanaf de initiatiefase (verwerving en ontwikkeling) tot aan een succesvolle oplevering betrokken bij je projecten.

De grote en meer complexe projecten zullen door jouw leidinggevende , de projectmanager worden opgestart worden en vervolgens worden overgedragen.

Je bent gedreven om processen optimaal te laten verlopen vanuit een degelijk plan van aanpak inclusief een risico inventarisatie.

Je denkt mee aan de beste oplossing voor de klant. Je speelt in op de klantwensen en neemt deze mee in de voorbereiding en uitvoering van projecten en zorgt dat zijn bedrijfsvoering ongestoord door kan gaan.

Daartoe stem je nauwkeurig met de klant af. Je bouwt en onderhoudt een goede relatie met de klant en bent het visitekaartje van SDR.

Afspraak is afspraak is een vaste huisregel.

Vanaf de gunning ben je volledig verantwoordelijk voor het project voor o.a. deelname & leidinggeven aan bouwvergaderingen en aansturing van de werkvoorbereiding.

Het komt er op neer dat je binnen een strakke tijdsplanning, en vaststaand financieel budget de beste kwaliteit en rendement realiseert, dit houdt in dat je verstand hebt van calculaties en deze ook in grote lijnen wilt verzorgen / controleren.

Daarnaast zorg je voor een tijdige en correcte administratieve afwikkeling van jouw projecten en regel je de deel- en eindafrekening (incl. onderhandelingen).

Je communicatiestijl is open en direct, zoals dat gebruikelijk is in de Amsterdamse cultuur en werkomgeving. Je weet leiding te geven aan een team op een coachende manier en met respect voor je collega’s, zowel intern als op de bouwlocatie.

Je helpt jouw mensen verder in hun ontwikkeling, maar durft mensen ook zeker aan te spreken op kwaliteit, hanteren van de veiligheid, werkhouding en gedrag.

 • Je streeft immer naar kwaliteit en werkt zeer nauwkeurig.
 • Gewenst functieprofiel Senior Projectleider Elektrotechniek ( Utiliteit) Amsterdam

  Een passende kandidaat voor de functie van Senior Projectleider Elektrotechniek voldoet aan het volgende profiel :

 • Minimaal een opleiding MBO-4 Elektrotechniek of een HBO opleiding (HIT-E of HTS) en minstens 3 jaar ervaring als projectleider in de utiliteitsbouw / Renovatie;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
 • Als echte verbinder heb jij de juiste teamspirit : samen met je collega's, de leveranciers en je klanten maak je jouw projecten tot een succes;
 • Je bent proactief en in staat om ad hoc te acteren op verschillende klantniveaus en tussen verschillende projecten;
 • Je bent stressbestendig, je hebt een besluitvaardige persoonlijkheid, je hebt de lat hoog en je streeft naar het beste resultaat voor je klanten.
 • Je bent bekend met de relevante wet- en regelgeving;
 • Je spreekt de Nederlandse taal goed, Engels is absoluut een pré
 • Kerncompetenties : TEAMSPELER, COMMUNICATIEF STERK, en STRESSBESTENDIG

  Bedrijfsprofiel

  SDR Elektrotechniek te Amsterdam is een eigentijds allround elektrotechnisch installatiebedrijf met 160 medewerkers en ruim 100 jaar ervaring.

  Zij ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties. Dat doen ze voor grote utiliteitsbouw- en woningbouwprojecten : renovatie, transformatie of nieuwbouw.

  De opdrachtgevers zijn zeer divers; bekende hotels, hypermoderne kantoorcomplexen, zorginstellingen, mediabedrijven tot wereldberoemde musea.

  Met als specialiteit het werken op locaties die 24 / 7 in bedrijf zijn. Vaak zijn dit bedrijven in kritische sectoren en op kwetsbare locaties, waar hoge eisen worden gesteld aan veiligheid, gastvrijheid, netheid of hygiëne.

  Dat vraagt om flexibiliteit, precieze coördinatie en duidelijke communicatie.

  Arbeidsvoorwaarden Senior Projectleider Elektrotechniek ( Utiliteit) Amsterdam

  Ze vragen nogal wat van je. Wat krijg je daarvoor terug? Een mooie, zelfstandige en afwisselende baan in een energiek team dat werkt aan mooie projecten.

  In dit team doet men regelmatig een beroep op elkaars kennis en ervaring, waardoor kennis gedeeld wordt en het prettig samenwerken is.

  Je krijgt een marktconform salaris, een winstdelingsregeling, 38 vrije dagen per jaar, een bedrijfsauto, laptop en smartphone.

  Daarbij bied SDR je alle mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie.

  Er worden hoge eisen gesteld aan kwaliteit en teamwork. Daar moet je wel tegen kunnen Dat vraagt om ambitie, creativiteit, inzet en openheid.

  De sfeer op kantoor en bij de uitvoering is meer dan goed, je staat er nooit alleen voor. En je krijgt de kans om te werken aan spannende projecten op bijzondere locaties. Bij SDR is het nooit saai!

  Florere nodigt kandidaten van harte uit te reageren die binnen een straal van 60 km van Amsterdam wonen. Word jij enthousiast van deze uitdaging of weet je iemand die hier geknipt voor is?

  Neem dan snel contact op met Heleen Kooy via telefoonnummer 06 57 14 62 60 of mail je CV met een projectenoverzicht naar heleen.kooy florere.nl

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier