Verzorgende IG PG
Groenhuysen
Sint Willebrord, NL
5 dagen geleden

De functieomschrijving

Heidestede in Sint-Willebrord zoekt een Verzorgende IG voor groepswonen PG. Ben jij de Verzorgende IG die zich inzet voor de zorg en welzijn van de bewoners?

Waarin jij met al je deskundigheid, empathie en enthousiasme iedere dag weer de nodige kwaliteit levert? Dan heten wij jou graag welkom!

Als Verzorgende IG binnen Heidestede werk je samen met je collega’s aan de persoonlijke zorg rondom onze bewoners. Samen met de bewoner, hun familie en je collega’s stel je het zorgplan van de bewoner op.

Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor de vastlegging in ons dossier via Lable Care. Je monitort of alle activiteiten (zorg, en welzijn) nog passend zijn binnen de indicatie en vraagt een herindicatie aan als dit niet meer passend is.

Binnen Heidestede is een fijn team wat vol passie werkt. Het team werkt nauw samen en streeft samen naar het optimaliseren van de zorg.

Je draait als Verzorgende IG volledig mee in het rooster van het team. Dit betekent dat je ingezet wordt voor diverse type diensten, zowel doordeweeks als om het weekend.

De locatie is volop in ontwikkeling en streeft ernaar om de zorg nóg beter maken! Ga jij met ons mee op reis?

Waar ga je werken?

In het mooie Brabantse dorp Sint Willebrord staat het centrum voor Wonen & Zorg Heidestede. Hier wordt zorg en welzijn geboden in kleine woongroepen aan 108 bewoners met geheugenproblematiek en / of lichamelijke aandoeningen met een passende verpleeghuisindicatie.

Daarnaast beschikt Heidestede over 48 zelfstandige appartementen waar ook geïndiceerde zorg wordt verleend aan klanten die graag nog op zichzelf willen wonen of voor wie een woongroep geen goede oplossing is.

In de appartementen wonen soms ook partners van onze klanten in. Heidestede is een moderne locatie die van alle gemakken is voorzien.

Je gaat aan de slag op één van onze PG groepswoningen. Iedere groepswoning bestaat uit 11 woningen voor bewoners met een PG grondslag.

De 6 groepswoningen zijn per 2 gekoppeld. In het gebouw zijn centraal een restaurant met keuken en een grand café.

Heidestede staat in de kern van Sint Willebrord en dit voel je! Het dorpse karakter is aanwezig op de locatie en is voelbaar onder de bewoners en het team.

Zelfs de locatiemanager komt uit het dorp zelf! Dit geeft een fijne sfeer waarin je warm wordt welkom geheten. Het team staat voor elkaar klaar en streeft naar kwaliteit.

Jouw bagage

Nieuwsgierig of de vacature Verzorgende IG iets voor jou is?

 • Met veel verantwoordelijkheidsgevoel voer jij je werk uit. Je kunt goed omgaan met onverwachte situaties die je in de zorg tegenkomt.
 • Collega’s kunnen op je rekenen. Jij bent in staat om zelfstandig beslissingen te nemen. Hulp nodig? Die staat het team voor je klaar!
 • Je kunt je goed verplaatsen in de bewoner en hebt snel een beeld wat een dementerende bewoner van je nodig heeft. Je hebt de ambitie om samen met je collega’s van het team de beste zorg te verlenen.
 • Minimaal in het bezit van een diploma MBO Verzorgende IG niveau 3. Je bent bevoegd en bekwaam om de handelingen behorend bij je diploma uit te voeren.
 • Cliëntgericht werken vind jij belangrijk! Daarnaast sta je ervoor open om je verder te verdiepen in je doelgroep.
 • Wat bieden we?

  Als je met ons op reis gaat

 • Een baan met uitdagingen waar jij in je kracht wordt gezet, zodat wij in staat zijn goede zorg aan de bewoners te blijven bieden.
 • Een werkomgeving met korte lijnen’ waardoor snel ingespeeld kan worden op ontwikkelingen.
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen! Zou je graag een vervolgopleiding willen doen? Dan gaan we hier graag over in gesprek.
 • Een locatie met een warm en dorps karakter waar zowel bewoners als collega’s je van harte welkom heten!
 • Arbeidsvoorwaarden en salaris

  Afspraken worden goed vastgelegd

  Als Verzorgende IG kun je bij Groenhuysen rekenen op :

 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 3,159.64 (CAO VVT, functiegroep 40) op basis van 36 uur.
 • Een contract vanaf 16 uur per week. We komen er graag met jou achter wat het beste past.
 • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.
 • 237,40 vakantie uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.
 • Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier