Helpende instelling
Joof Media
Vlaardingen, NL
2 dagen geleden
source : Joof.nl

Werken in de zorg begint bij Zorgwerk. Bij Zorgwerkbepaal je écht zelf waar, wanneer en hoe vaak je werkt in de zorg.Met de handige app heb je op elk moment toegang tot werk bijhonderden opdrachtgevers in uiteenlopende branches.

Het is vanenorm belang dat je zelfverzekerd overkomt en oprechte aandachttoont voor de mensen die je verzorgt. Want mensenwerk is hetbelangrijkste ingrediënt van een goede zorgverlening.

Met jouwkennis, vaardigheden en glimlach kun je een wereld van verschilmaken voor een ieder die jouw hulp nodig heeft. Wanneer je in deGGZ, ziekenhuis, GZ, of een verpleeg- of verzorgingshuis aan deslag gaat, kom je in een team te werken met leuke collega’s.

Kiesje daarnaast bijvoorbeeld voor het draaien van diensten in dethuiszorg, dan bezoek je zelfstandig hulpbehoevenden tijdens eenroute door je eigen regio.

Als Helpende 2 Transfer kan je o.a. aanhet werk bij organisaties in Vlaardingen op het terrein vanV&V-huizen, met afdelingen / teams specifiek gericht op somatiek.

Naast je reguliere Helpende 2 Transfer-werkzaamheden houd je demensen die je verzorgt nauwlettend in de gaten en signaleer jeveranderingen en problemen.

Je rapporteert en overlegt met anderehulpverleners. Werken via Zorgwerk als Helpende 2 Transfer past bijjou als je ervaring hebt in deze functie, zelfstandig bent, stevigin je schoenen staat en beschikt over een sterk ontwikkeldverantwoordelijkheidsgevoel.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier