(Senior) Manager Assurance Nationaal - Arnhem
Grant Thornton
Arnhem
11 uur geleden

Als (Senior) Manager Assurance Nationaal ben je onderdeel van een team met een gezonde dosis ambitie. Je cliëntenportefeuille varieert van corporate cliënten tot lokale ondernemers.

Die veelzijdigheid vind je ook terug in de branches waarin onze cliënten actief zijn. Voor jouw cliënten ben jij de gesprekspartner.

Je onderhoudt de contacten met andere accountants en specialisten binnen onze organisatie. Je geeft leiding aan de controle teams, pakt de complexe (vaktechnische) zaken binnen de jaarrekeningcontroles op, beheert het budget en bewaakt de kwaliteit.

Je fungeert als coach en begeleidt de teamleden bij hun groei in het vak, zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak. Werving van cliënten, bijvoorbeeld bij evenementen of acquisitiegesprekken, is tevens onderdeel van je functie.

Een belangrijk onderdeel van jouw functie is het bouwen aan de ontwikkeling van de onze vestiging in Arnhem en het versterken van haar marktpositie in de regio.

Wij zoeken

Als (Senior) Manager Assurance Nationaal herken je jezelf in het volgende profiel :

 • Een afgestudeerde RA;
 • Je hebt minimaal 8 jaar werkervaring binnen de nationale assurancepraktijk;
 • Je hebt kwaliteit altijd voorop staan;
 • Je beschikt over leidinggevende en coachende kwaliteiten;
 • Je bent commercieel ingesteld;
 • Je hebt een professioneel kritische instelling met een rechte rug en kennis van internationale standaarden;
 • Je hebt oog voor de ontwikkelingen binnen het vakgebied (op gebied van IT, data-analyse);
 • Je bent maatschappelijk betrokken;
 • Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je herkent jezelf in onze CLEARR kernwaarden : collaboration, leadership, excellence, agility, respect, responsibility.
 • Wij bieden : Jezelf blijven ontwikkelen

  Wij bieden je goede salarisvoorwaarden en een fijne, open werkomgeving waarin je jezelf kan zijn en gestimuleerd wordt om het verschil te maken.

  Door de juiste ondersteuning en coaching zorgen wij ervoor dat jij het beste uit jezelf kan halen en we moedigen groei, op persoonlijk en vakinhoudelijk vlak aan.

  Een uitgebreid intern opleidingsprogramma (allen geaccrediteerd door de NBA), intern stagebureau en persoonlijke begeleiding maken hier onderdeel van uit.

  Een goede balans tussen persoonlijke ontwikkeling, werk, studie en vrije tijd is de belangrijke basis voor een fijne werkomgeving en optimale klantdienstverlening.

  Grant Thornton heeft geen hiërarchische structuur en kent korte communicatielijnen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier