Data Science Software Developer, ga jij de diepte in?
CareerValue B.V.
Doetinchem, NL
2 dagen geleden
source : ICTerGezocht.nl

Je komt te werken in een divers team van ongeveer 20 software engineers. Met deze engineers ga jij als data specialist aan de slag om realtime informatie uit diverse retail organisaties te analyseren.

Je gaat onder andere aan de slag met voorspellende software om voorraden van klanten beter in de gaten te kunnen houden en je gebruikt daarvoor allerlei software tooling.

Je moet denken aan Python, R, Ruby, Javascript, MySQL, Elastic search, Nginx. Dit is slechts een greep uit de vele ontwikkel technieken die worden ingezet.

Daarnaast ben je uiteraard vrij om met eigen technieken te komen!

Geen dag is hier hetzelfde. Binnen deze grote organisatie krijg je te maken met vele verschillende afdelingen met allemaal hun eigen specialisme.

Er is veel ervaring binnen de organisatie, je kunt hier echt leren van software en data gurus. Je werkplaats is flexibel, zo ook het thuiswerken en wanneer je op kantoor komt.

De arbeidsvoorwaarden zijn hier uitstekend.

Functie-eisen :

 • Je hebt een relevante en afgeronde HBO of WO opleiding;
 • Je hebt ervaring met diverse programming tools en technieken;
 • Je hebt ervaring met Python, SQL, R en een beetje Java (dit zijn geen harde eisen!);
 • Je hebt interesse in (big) data in combinatie met software engineering;
 • Je bent een ondernemend persoon met een gezonde drive;
 • Je bent analytisch sterk en bovendien leergierig ingesteld;
 • Je bent flexibel en kunt omgaan met dynamische werkomgevingen;
 • Je bent bereid om kennis over te dragen naar minder ervaren collega's.
 • Bedrijfsomschrijving :

  Kom werken bij dé software partij in de Achterhoek! Binnen deze organisatie wordt er op internationaal niveau hard gewerkt om state-

  of-the-art software oplossingen te realiseren voor retail organisaties over de gehele wereld. Er worden ruim 100 landen bediend.

 • en dat allemaal vanuit Nederland. Het bedrijf bestaat nu al ongeveer 70 jaar en ze hebben een grote naam in de retail wereld.
 • Op locatie in Doetinchem is een hightech kantoor te vinden met niet alleen software ontwikkeling maar ook daadwerkelijke hardware ontwikkeling.

  Alles wordt gedaan in Nederland, en in grote schaal wordt het dan vervolgens gemaakt in het buitenland. Kom jij als Data Developer deze grote organisatie ondersteunen?

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier