Stagiair supermarkt
Hoogvliet BV
Hoofddorp
6 dagen geleden

Dat heb je top gedaan!' Met een glimlach neem je het compliment van de afdelingsmanager in ontvangst. Dankzij jouw goede idee om de verse crackers bij de salades te presenteren zijn de pakjes de winkel uitgevlogen.

Nadat je de schappen weer hebt aangevuld loop je nog even een ronde om te kijken of er nog wat moet worden schoongemaakt.

Je ontdekt dat het werk in de supermarkt veelzijdiger is dan je van tevoren had gedacht. Ook tijdens je stage kan je een goede bijdrage leveren aan het winkelresultaat.

Daar ben je trots op; door jouw hulp worden collega 's en klanten in de winkel geholpen en je doet ook nog de nodige praktijkervaring in jouw vakgebied op.

Dit ga je doen als stagiair in de supermarkt

Als stagiair in de supermarkt voer je verschillende operationele taken uit, zoals het bijvullen van de schappen en het beantwoorden van vragen van klanten.

En laat een klant per ongeluk iets vallen? Dan ruim je het natuurlijk op. Zo blijft de winkel dankzij jou een fijne en schone omgeving om boodschappen te doen.

Tijdens deze afwisselende stage neem je een kijkje in de wereld van de supermarkt. Je brengt de theorie in de praktijk en krijgt goede begeleiding bij het maken van een eventuele stage opdracht.

Dit breng je mee als stagiair :

 • een mbo opleiding detailhandel niveau 3e of 4e
 • minimaal 16 jaar levenservaring
 • leergierigheid om snel zelfstandig te kunnen werken
 • hard werken? Dat gaat bij jou vanzelf
 • flexibiliteit; je bent veel in de avonden en weekenden beschikbaar
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier