Onderhoudsmonteur
Unica
Bodegraven, NL
6 dagen geleden

Jouw uitdaging als Onderhoudsmonteur

Als Onderhoudsmonteur binnen de installatietechniek ga je aan de slag op het gebied van onderhoudswerkzaamheden voor onze klanten.

Je levert dus een belangrijke bijdrage aan het productieproces. Hiernaast ben jij degene die veel verstand heeft van installaties en deze controleert op storingen en defecten.

Met andere woorden is dit een functie met veel verantwoordelijkheden en uitdagingen die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling!

Daarnaast houd je je bezig met :

 • Het invullen van bonnen, standaardchecklisten en andere administratie;
 • Het schoonmaken, demonteren, onderhouden en monteren van diverse installatieonderdelen;
 • De klanttevredenheid. Je hebt een dienstverlenende instelling en weet de klant mee te nemen in jouw werkzaamheden;
 • Het vertegenwoordigen van Unica in woord en daad. Jij bent het visitekaartje van unica en weet hier mee om te gaan.
 • Jouw team

  Unica Building Services Bodegraven beheert en onderhoudt alle gebouwgebonden installaties om onze klanten te verzekeren van een comfortabele, duurzame, veilige en gezonde omgeving.

  Wij coördineren het totale beheer en onderhoud van gebouwen. Daarnaast voeren wij keuringen en inspecties uit. De vestiging Bodegraven is net als veel andere vestigingen van Unica een innovatieve locatie met veel aandacht voor klant en mens.

  Wij geloven erin dat met zorg en aandacht voor onze medewerkers wij in staat zijn om een ultieme klantbeleving te verzorgen.

  Dit doen wij met sterk lokaal georiënteerde klantteams die een maximale ontzorging en klanttevredenheid bieden. Werken bij Unica Building Services betekent werken in een prettige, professionele en uitdagende omgeving waar jij samen met ons de toekomst maakt.

  Wat biedt Unica jou?

  HHet brutomaandsalaris (excl. reistijd en toeslagen) zal op basis van leeftijd en ervaring worden ingeschaald maar ligt tussen de €2.

  321,00 tot €2.727,00. Maakt Unica winst, dan profiteren alle medewerkers daar natuurlijk ook van. Unica heeft oog voor persoonlijke ontwikkeling en zijn er volop mogelijkheden om door te groeien, ook middels opleiding.

  We bieden je een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op bijv. uitjes en producten. Daarnaast krijg je maar liefst 38 vrije dagen per jaar o.b.v. fulltime dienstverband!

  Natuurlijk vragen we ook wat van jou

  Voor de functie van Onderhoudsmonteur zijn wij op zoek naar iemand die beschikt over het volgende :

 • Je beschikt over een afgeronde mbo-diploma op het gebied van elektrotechniek / installatietechniek :
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
 • Je beschikt over vakinhoudelijke kennis en vaardigheden die van belang zijn voor een goede uitvoering van het vak onderhoudsmonteur;
 • Je hebt een proactieve houding;
 • Je levert nauwkeurig werk dat voldoet aan de afgesproken procedures, regels en richtlijnen.
 • Wie zijn wij?

  Unica is dé allround technisch dienstverlener van Nederland en trendsetter in duurzame innovaties, die alle vraagstukken op het gebied van techniek in en om gebouwen oplost.

  Denk aan het toepassen van oplossingen op het gebied van installatietechniek, energie, ICT, internet of things (IOT) en smart buildings die bijdragen aan functionele, gezonde en veilige leef- en werkomgevingen.

  Unica zet de wensen en behoeften van klanten om in een kwalitatieve oplossing op maat. Met een slagvaardig netwerk van negen bedrijvenclusters, meer dan 2.

  500 medewerkers en een omzet van € 477 miljoen behoort Unica tot de grootste technisch dienstverleners van Nederland.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier