Psychiater
i-psy
Rotterdam
5 dagen geleden

Psychiater PsyQ en i-psy zoeken voor Rotterdam-Kralingen een psychiater. Dit ga je doen #elkedagandereuitdagingen #jebenteenechtespecialist #leuketoko #groeieninjevak #doenwatnodigis #ikwilhiernooitmeerweg

Graag stellen we ons aan jou voor. Wij werken in multidisciplinaire teams. Dit doen we samen met collega’s van i-psy en PsyQ.

Onze teams bestaan onder andere uit een verpleegkundig specialist, GZ psycholoog, basispsycholoog, klinisch psycholoog en een psychiater.

Samen maken wij het verschil. Help jij mee?

Onze specialistische kortdurende behandelingen richten zich onder andere op klachtgerichte interventies, waarbij de contextuele en de sociaal-maatschappelijke factoren belangrijke aandachtspunten zijn.

Hierdoor lukt het ons om sneller een behandeling vorm te geven, die past bij de specifieke hulpvraag van de patiënt, en duurt een behandeling niet langer dan nodig.

Verantwoordelijkheden :

 • verrichten van psychiatrische onderzoeken
 • ondersteuning in goede indicatiestelling
 • medicamenteuze behandelingen
 • uitvoeren van psychotherapeutische behandelingen
 • leiden van een behandelstaf
 • Je werkt tijdens kantoortijden met achterwachten voor de organisatie.

  Dit ben jij Je bent een BIG geregistreerde psychiater. Je werkt graag in een team, waar de verantwoording gezamenlijk wordt gedragen.

  Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

  Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Wij bieden Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

  Het betreft de functie Psychiater voor 16-36 uur.Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 6702,- en maximaal € 9473,- (FWG AMS) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier