Ervaren BIM Modelleur
Continu
Rotterdam
10 dagen geleden
source : Vacant

Ben jij op zoek naar een verdiepende stap in je carrière? En heb je ervaring met Revit als modelleur? Dan breng ik je graag in contact met deze vernieuwende club.

Deze organisatie biedt de mogelijkheid om op termijn als 1

modelleur aan de slag te gaan, daarna zijn er mogelijkheden om door te kunnen groeien in verschillende richtingen (ofwel projectmanagement ofwel procesmanagement).

 • Binnen de functie van modelleur ben je verantwoordelijk voor;
 • Het opstellen van het gehele model van een project
 • Het maken van diverse families
 • Het bijhouden van innovaties
 • Het actief delen van informatie met je collega’s
 • Het contact met opdrachtgevers (afhankelijk van het project)
 • Afhankelijk van de grootte van het project ben je zelfstandig of met een geheel team (oplopend tot 8 modelleurs per team) verantwoordelijk voor het modelleerwerk.

  Functieeisen

  Deze functie betreft een functie voor de lange termijn, de organisatie is bereid om in jou als collega te investeren en verwachten deze investering richting hen daarvoor terug.

  Los van marktconforme arbeidsvoorwaarden (afhankelijk van de mate van ervaring) krijg je als nieuwe collega ook een leuk team terug voor jouw inzet als modelleur.

  Wil je graag onderdeel worden van dit enthousiaste team en ben je toe aan een verdiepende stap in je carrière als BIM Modelleur?

  Dan ontvang ik graag een reactie zodat ik je in contact kan brengen met dit ondernemende bureau.

  Bedrijfsomschrijving

  Onze opdrachtgever is een innovatief bureau met diverse complexe projecten (voornamelijk utiliteitsbouw). Binnen de regio Zuid Holland staan zij goed bekend.

  Ze werken met diverse bouwpartners samen om de projecten in de ontwerpfase te begeleiden en verder uit te werken. Zij werken al geruime tijd volgens de BIM methodiek waarbij ze echte experts te noemen zijn op het vlak van Revit.

  Arbeidsvoorwaarden

  Deze functie kent marktconforme arbeidsvoorwaarden. De inschaling vindt plaats op basis van de tabellen van het SFA (architectencao) en de mogelijkheid (op de lange termijn) op een vast dienstverband is zeer reëel.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier