Project Manager
DPA Professionals
Rotterdam, Netherlands
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Dit ga je doen Samen met een engineeringsteam werk je aan verschillende projecten van ontwerp tot de constructie / leidingwerk en onderhoudsplannen van opslagtanks.

Als project manager ben je verantwoordelijk voor : Het schrijven van een accountjaarplan Het schrijven van klantspecifieke specificaties Het leiden van projecten en realiseert, van initiatiefase tot en met de overdracht, naar de staande organisatie binnen de planning en het budget Het maken van werkbeschrijvingen, HZAOP studies, het nemen van initiatieven tot verbeteringen en vernieuwingen Het vergroten van de omzet bij bestaande accounts door nieuwe producten en diensten aan te bieden Het signaleren van behoeftes van de klant en de huidige productresultaten evalueren Het bijhouden van een correcte administratie zoals contracten, offertes en de afhandeling van de e-mails Het verzamelen van strategische marktinformatie Het voorbereiden en realiseren van verkoopdoelstellingen Onze specialisatie engineering zoekt een Project Engineer / Account Manager die die technisch onderlegd is en ook commercieel sterk in zijn schoenen staat.

Naast je dagelijkse engineering werkzaamheden initieer je het verkoopproces door het plannen van afspraken met klanten door middel van koude acquisitie.

Je signaleert de behoeftes van de klant en bouwt en onderhoud zakelijke relaties. Als Project Manager verzorg je het projectmanagement waarbij je fungeert als projectleider bij groot onderhoud, aanbestedingstrajecten of andere projecten binnen de Petrochemische Industrie.

Je weet de werkzaamheden goed af te stemmen met de onderhoudsafdeling en de productieafdeling, Je bent daarbij primair verantwoordelijk voor het concretiseren en realiseren van de projectdoelstellingen.

De projecten kunnen o.a. voorkomen uit aanpassingen van een installatie om optimalisatie te realiseren of het bevorderen van de veiligheid dat bij groot onderhoud (shut down) komt kijken.

Je initieert het verkoopproces door het plannen van afspraken met klanten door middel van koude acquisitie, Je signaleert de behoeftes van de klant en bouwt en onderhoud zakelijke relaties.

Je gaat deel uitmaken van een team Project Managers en Administratief Medewerkers waarmee je gezamenlijk de accounts beheert.

Het is een uitdagende functie binnen een Internationale omgeving. Bij onze opdrachtgever heerst er een fijne, gemoedelijke sfeer binnen een hecht team van technische mensen.

Ben jij de Project Manager die wij zoeken? Een afgeronde hbo of wo opleiding richting Werktuigbouw, Civiel of een hier sterk aan gerelateerde opleiding Minimaal 3 jaar ervaring in een zelfde type industrie kennis van fabrieksinstallaties op raffinaderijen, terminals en Depots Je beheerst zowel Nederlands als Engels vloeiend Pragmatisch, sterke overlegvaardigheid, vasthoudend en overtuigend Wat je krijgt Werken bij onze specialisatie engineering betekent onderdeel uitmaken van een ondernemende en innoverende organisatie.

Wij staan voor kwaliteit, informele sfeer, persoonlijk contact en duurzame relaties. Dit komt tot uiting in onze ondersteuning van onze kandidaten en klanten middels onder andere : Bundeling van kennis via toolbox meetingen Coaching en persoonlijke begeleiding Ontwikkelingsplanning Certificeringen Opleidingen Daarnaast bieden we je als je in dienst treedt bij onze specialisatie engineeringgoede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, bestaande uit onder andere : Een (vast) dienstverband Marktconform salaris Bonusregeling Auto van de zaak behoort tot de mogelijkheden Engineering maakt onderdeel uit van de DPA groep en richt zich met haar dienstverlening op het bemiddelen van technisch specialisten binnen de sectoren Olie en Gas, Petrochemie, Marine, High Tech, Automotive en Zware Industrie.

Je werkomgeving De opdrachtgever die een nieuwe project manager zoekt is een jonge en groeiende onderneming binnen de Olie & Gas industrie.

Binnen deze industrie is onze opdrachtgever verantwoordelijk voor het opstellen van alle relevante documentatie voor onderhoudsmanagement en tendertrajecten.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier