Docent/leerkracht Biezonderwijs loopbaanpoule in Tilburg
Stichting Biezonderwijs
Tilburg, Netherlands
6 dagen geleden
source : Joof.nl

Waar anderen ongeduldig zouden worden of misschien de moed op zouden geven, ga jij door. Jij bent die leraar die kinderen, jongeren en ouders zich na jaren nog kunnen herinneren.

Wil jij écht het verschil maken voor kinderen en jongeren en wil jij jezelf verder ontwikkelen en oriënteren binnen Biezonderwijs?

Dan is deze vacature echt iets voor jou!

We zijn op zoek naar meerdere collega’s voor onze loopbaanpoule van docenten en leerkrachten. Je krijgt de kans om kennis te maken met onze verschillende scholen (SO, VSO, SBO en praktijkonderwijs) om op langere termijn jouw plek te vinden op één van onze scholen.

Zo leer je Biezonderwijs kennen en je ontdekt de verschillende types onderwijs die we te bieden hebben. Een leerzame werkplek in gespecialiseerd onderwijs waarbij we inzetten op een samenwerking voor de toekomst.

We vinden het belangrijk dat jij binnen Biezonderwijs kunt groeien en ontwikkelen. Als jij start in onze loopbaanpoule zorgen we ervoor dat je een uitgebreid coachings- en scholingstraject kunt volgen.

Biezonderwijs telt 7 scholen voor leerlingen van 4 tot 20 jaar, (sbo, so, vso en praktijkonderwijs) en een eigen expertisecentrum De Kracht.

Kom je bij ons werken, dan kom je terecht in een community van 600 wereldverbeteraars met een passie voor gespecialiseerd onderwijs.

Dagelijks zetten wij ons in voor passend onderwijs voor iedere jongere in de regio Midden-Brabant.

Ben je benieuwd naar wat Biezonderwijs jou te bieden heeft? Bekijk onze video’s op onze website en zie wat iedere school zo uniek maakt.

Wat ga jij bij Biezonderwijs doen?

Jij gaat niet alleen onderwijs bieden aan onze leerlingen, jij gaat ze verder helpen in het leven. Biezonderwijs biedt specialistisch onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben om goed te kunnen leren en ontwikkelen.

Met jouw team ga je op zoek naar de beste aanpak. Daarnaast leren we graag van elkaar en staan we binnen Biezonderwijs voor elkaar klaar.

Als docent vind jij het een uitdaging om de schooltijd tot een onvergetelijke tijd te maken voor jouw leerlingen en hun ouders.

Jij zorgt ervoor dat leerlingen zich veilig voelen en stimuleert ze om zich op hun eigen manier verder te ontplooien. Verder realiseer jij je als geen ander dat zeker in deze doelgroep elk kind anders is en stem jij jouw onderwijs hierop af.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier