Junior Merchandiser
Wefashion-be
Utrecht
5 dagen geleden

YOU WORK FOR WE

Merchandising vormt de verbindende schakel tussen onze afdelingen Design en Buying Op basis van de analyses van Merchandise wordt bijvoorbeeld bepaald hoeveel producten we inkopen en wat de verdeling wordt tussen de online en fysieke verkoop.

Met jouw eigen analyses op basis van onze store en collectieperformance adviseer je de Buying en Merchandise afdelingen over inkoophoeveelheden en maatboog verdeling maar bepaald jij ook de effectiviteit van jouw voorraad en stuur je waar nodig / mogelijk bij.

Het leuke in deze is namelijk dat jouw acties direct effect hebben op de verkooppotentie van een artikel.Wat we van jou verwachten?

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld richting Economie, Bedrijfskunde, Business Administration of Fashion;
 • Je neemt maximaal 2 jaar ervaring mee in een soortgelijke rol zoals Assistant of Junior Merchandiser, Allocator, Trader of Stockplanner;
 • En tot slot, naast sterk ontwikkelde analytische skills en handigheid in Excel, ben je commercieel en communicatief vaardig.
 • Het komt regelmatig voor dat jij jouw analyses moet onderbouwen of anderen moet kunnen overtuigen van de juiste richting.

  WE WORK FOR YOU

  Jij zorgt er met jouw Merchandise team dagelijks voor dat we kunnen blijven groeien en innoveren, dus daar mag ook wat tegenover staan.

  You work for WE, WE work for you. Je krijgt daarom van ons :

 • Een salaris dat past bij jouw kennis, opleiding en ervaring.
 • De kans om continu te leren en te ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Vanuit onze WE Academy bieden we bijvoorbeeld verschillende opleidings- en trainingsmogelijkheden die jij nodig hebt om bij ons te excelleren.
 • Hybride werken : werken op kantoor en werken vanuit huis (inclusief thuiswerkvergoeding). Kies dagelijks de werkplek die het beste bij je past.
 • Een reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld, standaard 20% shopkorting én een uitgebreid pakket aan collectieve verzekeringen.
 • Korting op jouw sportabonnement, deelnemen aan bootcamp en / of bokslessen tegen een gereduceerd tarief en genieten van gratis fruit op ons hoofdkantoor.
 • Teamuitjes, BBQ’s, events, borrels en meer!
 • WHO WE ARE

  Als modeliefhebber ken je WE Fashion natuurlijk allang. Maar wist je ook dat wij een succesvol Nederlands multi-channel merk zijn dat volop in de transitie is om niet alleen de beste fashion retailer, maar ook fashion e-tailer van West-Europa te worden?

  De fashionwereld is altijd in beweging! En dat maakt WE Fashion dé plek waar je de kans krijgt om trends te zien, erop in te spelen of ze zelf te creëren.

  Maar daar laten we het niet bij : we blijven dagelijks zoeken naar groeikansen, ook rondom maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen.

  Want WE Care. Daarom liggen ontwikkeling, verbetering en creatie ook nooit stil bij ons. WE Fashion is dé plek waar jij de kans krijgt om te innoveren en persoonlijk te groeien.

  Goede ideeën? Laat van je horen en word een trendsetter!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier