Commercieel technisch medewerker
Raaak Personeel
Papendrecht, NL
4 dagen geleden
source : Jobbird

Afgeronde mbo of hbo opleiding en affiniteit met elektrotechniek en ICT? Ben jij klantvriendelijk, oplossingsgericht en wil jij werken als technisch medewerker binnendienst?

Fulltime, €2000 / €2750 + persoonlijke bonus!&

Voor een moderne handelsorganisatie in (elektro)technische en ICT-gerelateerde toepassingen zoeken wij een behulpzame en klantgerichte commercieel medewerker binnendienst!&

In de rol van technisch medewerker binnendienst ondersteun jij installateurs, distributeurs en de eindgebruiker op technisch vlak.

Je pakt eerste- en tweedelijnsstoringen op en beantwoordt alle vragen op het gebied van de technische producten. Natuurlijk kun je met ingewikkelde vragen terecht bij de productmanagers en de technical engineers, die altijd klaar staan voor jou.

Uiteindelijk ga jij steeds meer zelfstandig te werk en ga jij groeien in deze rol tot een echte expert!&

Nog geen hbo-diploma maar wel de drive deze te behalen? Onze opdrachtgever biedt interne opleidingsmogelijkheden om het beste uit jezelf te halen + het juiste papiertje om dit aan te kunnen tonen!&

Vaardigheden&

Je bent in het bezit van minimaal een MBO-3 diploma (in een technische richting);&

Kennis van en / of affiniteit met elektrotechniek / ICT;&

Je bent communicatief vaardig en commercieel ingesteld.&

Wat wij bieden& &

Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding&

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier