1e fitter
Mourik
Groot-Ammers
5 dagen geleden

Wij zijn op zoek naar iemand die zelfstandig stalen leidingen en installaties monteert aan de hand van werk- en isometrische tekeningen.

Dit doe je voor projecten van MVOI door heel Nederland voor verschillende opdrachtgevers. Ook kun je samen met je ploeg prefab schema s in bestaande leidingnetten bouwen.

Je profiel

ten eerste voer je al je werkzaamheden uit met inachtneming van de vereiste veiligheid, zorgvuldigheid en hygiëne. Ten tweede ben je in staat de bij het project betrokkenen te begeleiden en instrueren en mondeling zakelijke contacten met ze onderhoudt, want je beschikt over gespecialiseerde vakkennis.

Wij verwachten ook dat je zelfstandig kan werken, gemotvieerd en bereid bent om door heel Nederland te werken op projectbasis.

Over MVOI

MVOI is een professioneel zakenpartner in de infrasector voor de Nederlandse markt. Wij zorgen voor de aanleg of aanpassing van ondergrondse- en bovengrondse infrastructuur en geven advies.

Hierin richten wij ons op de leidingbouw in Nederland. Wij verzorgen met name de installatie van transport- en distributieleidingen voor gas, water, warmte en elektrotechniek.

Wij zijn gericht op duurzame relaties met onze klanten en onze medewerkers. Door een klantvriendelijke en transparante cultuur zorgen wij voor een prettige samenwerking, zowel extern als intern.

Wijstimuleren onze medewerkers tot creativiteit en innovatie en bieden hen de mogelijkheid om eigen individuele doelstellingen te realiseren.

Ons aanbod

Naast een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden wij een uitdagende werkomgeving met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Er is alle ruimte voor eigen inbreng en jij kunt jezelf ontwikkelen in een professionele en informele sfeer.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier