Logistiek Manager (fulltime)
IKEA
Utrecht, Netherlands
1 dag geleden

WIE JE BENT

Je hebt een passie om het beste uit mensen en processen te halen. Je vindt het leuk om als troubleshooter te werken in een drukke en hectische omgeving.

Als Logistiek Manager ben jij samen met jouw team verantwoordelijk voor optimale voorraadbeschikbaarheid. Je bent klaar voor de toekomst en kan inspelen op de kansen die multichannel retailing biedt.

Of de klant de goederen direct wil meenemen of deze thuis wil laten bezorgen, jij zorgt voor een efficiënte goederenstroom tegen zo laag mogelijke kosten.

Zo draag jij bij aan een fantastische winkelervaring voor onze klanten. Elke dag opnieuw.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en de drive om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe jij aan de volgende voorwaarden :

 • HBO werk- en denkniveau met een achtergrond in logistiek en een aantal jaren leidinggevende ervaring;
 • Naast het inzetten van jouw specialistische logistieke kennis en ervaring draag jij bij aan de groei van de totale organisatie door jouw leidinggevende kwaliteiten met jouw team managers te delen en hen te ontwikkelen in hun management rol;
 • De competenties en het enthousiasme om het commercieel team en store management team mee te nemen in veranderingen en zo ideeën en nieuwe werkwijzen te verankeren in de organisatie.
 • Bij te dragen aan het store businessplan proces en de daaraan gelinkte capaciteits-, forecast en volume plannen
 • Een flexibele beschikbaarheid : in je rol verwachten we van jou aanwezigheid tijdens de logistieke processen. Je bent ook beschikbaar in de weekenden en op feestdagen.
 • Tot slot verwachten wij dat je de Engelse taal vloeiend beheerst zowel in woord als geschrift.
 • WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

  Je bent eindverantwoordelijkheid over de totale goederenstroom binnen het IKEA-woonwarenhuis. Een complexe opdracht, die veel vraagt van je ervaring, je inzicht en je leidinggevende kwaliteiten.

  Alles draait om de stroom van goederen, productbeschikbaarheid, teaminzet, efficiency en procesoptimalisatie. Daarnaast draag je als Logistiek Manager zorg voor een veilige werk- en winkelomgeving voor onze medewerkers en klanten.

  Je bent onderdeel van het Store Managementteam en geeft hierbij direct leiding aan een groep teammanagers en medewerkers : in totaal zo’n 80 mensen.

  Je legt verantwoording af aan de Satisfy Demand Manager.

  ONS TEAM BINNEN IKEA

  Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren.

  Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn. Bij IKEA Utrecht combineren we onze Zweedse cultuur met een Utrechtse no nonsens mentaliteit.

  Met 450 collega’s zorgen wij ervoor dat onze klanten keer op keer kunnen vertrouwen op IKEA en graag bij ons terugkomen in onze winkel. Dit doen we al sinds 1996!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier