Sales engineer
Eminent
Helmond, NL
1 dag geleden
source : Techniekvacaturebank

Als Sales Engineer ben je werkzaam in een sales team met 8 medewerkers. Je adviseert klanten over de product portfolio op het gebied van beveiligingstechniek.

Daarnaast ontwerp en calculeer je beveiligingsinstallaties voor klanten. Je bent het middelpunt tussen de klant, sales, inkoop en customer support.

De persoon die wij zoeken werkt accuraat en zorgvuldig. Zelfstandigheid, technische interesse en de wil om jezelf ontwikkelen zijn doorslaggevend binnen deze functie.

Omschrijving werkzaamheden : - Commercieel adviseren van klanten (BtB)- Projecteren en calculeren van beveiligingsinstallaties- Het technisch begeleiden van de verkoop binnendienst

Interesse? Neem contact op met Mickel Liebrecht, 06 - 18 73 33 61, m.liebrecht eminentgroep.nl

 • Techniek
 • Engineering Management
 • Halfgeleider
 • Machinebouw
 • Lucht- en Ruimtevaartindustrie
 • Logistieke Operaties
 • Je bent bekend met : Mechatronica, Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde, aerospace, debiteuren, offertes, ondernemerschap

  Persoonlijke vaardigheden :

 • Communicatie
 • Servicegerichtheid
 • Doelgericht
 • Persoonlijke kernwoord : techniek

  Bedrijfsomschrijving

  Onze relatie is dé Nederlandse distributeur voor oplossingen en diensten op het gebied van inbraakdetectie, video-security en toegangscontrole.

  Vanuit Nijkerk worden installateurs ondersteund bij de projectering, installatie en de service van beveiligingsoplossingen.

  Een vakkundige helpdesk staat klaar om hiervoor op afstand of on-site de benodigde support te bieden.Naast een uitgebreid assortiment van handelsproducten ontwikkelt en produceert deze organisatie oplossingen op het gebied van inbraakdetectie.

  Deze inbraakdetectiesystemen bieden voor ieder vraagstuk en risico een passende oplossing. Door hun eigen ontwikkeling sluiten de systemen naadloos aan op de (Europese) markt en vraagstelling van klanten.

  De organisatie is opgericht in 1978 en maakt sinds 2010 deel uit van een holding. Hierdoor is het mogelijk om ook de andere bedrijven binnen de holding op het gebied van Vision, Security en Connectiviteit eenvoudig te betrekken bij omvangrijke of complexe (security) vraagstukken.

  De organisatie is nu in een fase gekomen van verdere uitbouw en professionalisering. Vanwege deze fase is er behoefte om een sales engineer aan te trekken die een goede bijdrage kan leveren aan deze verdere uitbouw.

  Arbeidsvoorwaarden

  Een vaste baan bij onze opdrachtgever Een uitdagende en afwisselende functie met uitstekende opleidingsmogelijkheden Een goed salaris en prima arbeidsvoorwaarden Een antecedentenonderzoek kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier