Meeloopstage civiele techniek/constructiemanagement
Iv-Groep
Nieuwegein
5 dagen geleden

Werk mee aan een van Nederlands grootste infraprojecten.

Het project mag met recht een megaproject worden genoemd. Het traject is een van de drukste verbindingen in Nederland. Om de bereikbaarheid van de noordelijke Randstad te verbeteren, en tegelijkertijd ook de leefbaarheid in de omgeving te verbeteren, wordt de A9 van twee driebaanswegen naar twee vierbaanswegen uitgebreid.

Een project met veel technische én organisatorische uitdagingen. Iv-Infra maakt in opdracht van FCC Construcción het voorlopige ontwerp en definitieve ontwerp voor de verbreding van de Schipholbrug (beweegbare brug), drie vaste bruggen, vijf viaducten en een nieuwe verdiepte ligging.

Als stagiair ben jij ondersteunend in allerlei zaken rondom project- en ontwerpmanagement zoals system engineering, raakvlakkenbeheersing en planning.

Samen met je collega’s ben jij de sparringpartner voor dit project. Met deze uitdaging krijg je een goede indruk om te werken in een projectomgeving samen met meerdere partijen.

Wat verwachten we van jou?

We zoeken een enthousiaste hbo- of wo-student constructie management of civiele techniek die interesse heeft om project- en ontwerpmanagement taken uit te voeren voor dit grote civiele project.

Jij zult werkzaam zijn op ons kantoor in Nieuwegein en op projectlocatie in Amsterdam, een auto is daarom een must. We zoeken een regelaar, enthousiasteling en teamplayer! Minstens zo belangrijk als je technische kennis en creativiteit vinden we dat je initiatiefrijk bent en nieuwsgierig naar nieuwe dingen.

Je bent iemand die altijd op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen en graag meedenkt over hoe we daarin mee kunnen gaan.

Wat kan je van ons verwachten?

Een uitdagende (afstudeer)stage bij het meest diverse ingenieursbureau van Nederland! Wij zorgen ervoor dat je het optimale uit je stage- of afstudeeropdracht haalt.

Je werkt aan de tofste one-of-a-kind-vraagstukken en krijgt hierbij veel eigen verantwoordelijkheid. Zo dagen we je uit om tot het uiterste te gaan.

Met begeleiding van de slimste ingenieurs, die jou met alle plezier de kneepjes van het vak leren, helpen we je om jouw talenten te ontwikkelen.

Oja, en niet onbelangrijk, we bieden een aantrekkelijke stagevergoeding. Deze varieert van € 600,- voor hbo-studenten tot € 800 voor wo-studenten.

Bekijk wat je gegarandeerd terugvindt als je bij Iv aan de slag gaat!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier