Chauffeur CE (nachten/ochtenden)
Werk Talent
Dordrecht
1 dag geleden

Over de functie

Ben jij een nachtbraker, een ochtenddier, en sta jij ’s ochtends in je kracht? Klinkt werken van 02 : 30 - 11 : 00 uur jou goed in de oren?

Dan is deze vacature interessant voor je!

In het holst van de nacht bevoorraad jij met je vrachtwagen de winkels van deze landelijke winkelketen.

Jouw verantwoordelijkheden

Als ervaren chauffeur weet je dat elke dag anders is, maar de opzet is hetzelfde. Je start iedere dag om 02 : 30 uur ’s nachts om de producten (gebak) in te laden.

Dat jij (erg) vroeg starten en vroeg klaar zijn prettig vind, is niet de enige reden dat je deze baan aanneemt. Je krijgt namelijk tot 06 : 00 uur toeslag op alle gewerkte uren, wat toch flink aantikt op jouw salaris.

Bij het inladen van de goederen wordt er van je verwacht dat je niet te beroerd bent je handen uit de mouwen te steken. In de praktijk betekend dit aan karren trekken en karren voort duwen.

Dit doe je ook nog eens precies en verantwoord, de slagroom moet immers netjes op de taarten blijven zitten. Op dat moment is er vaak nog niemand in de winkels aanwezig (evenals op de weg), lekker die rust! Het is jouw verantwoording dat de karren met het verse gebak op de juiste plek komen te staan, en de lege karren van de vorige dag mee terug te nemen in je wagen.

Als alle leveringen erop zitten handel je de administratie af. Het is op dit punt ongeveer 11 : 00 uur. Misschien zal je even moeten bijslapen maar ook dan houd je een zee aan vrije tijd over.

Wisselend rooster

Wat wordt er van je verwacht? Een fulltime werkweek is 35 uur maar we zijn op zoek naar flexibele mensen. Er wordt elke dag geproduceerd en geleverd, er wordt dus ook elke dag van de week gereden.

De chauffeurs worden ingepland volgens een wisselend rooster , hier is het wel mogelijk om minder of juist meer te werken in de weekenden (zaterdagen en zondagen mooie toeslag!).

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier