Kwaliteitsfunctionaris Klinisch Chemisch Laboratorium
St Jansdal
Harderwijk, Netherlands
4 dagen geleden

Kwaliteitsfunctionaris Klinisch Chemisch Laboratorium

Wat ga je doen bij ons?

Als kwaliteitsfunctionaris ontwikkel je (mede) kwaliteitsbeleid volgens ISO-normen (voor laboratoria, POCT en Trombosedienst) op zowel operationeel als tactisch niveau.

Je houdt ontwikkelingen bij en je weet deze te vertalen naar het klinisch chemisch laboratorium (KCL). Je adviseert en ondersteunt het management bij de implementatie en uitvoering van het kwaliteitsbeleid binnen het KCL.

Je creëert draagvlak voor het kwaliteitsbeleid en draagt zorg voor de borging en toetsing en hebt een uitvoerende en coördinerende rol als kwaliteitsfunctionaris voor o.a :

 • het documentbeheer;
 • het systeem van klachten, afwijkingen en ideeën;
 • afwijkingen en ideeën;
 • interne audits;
 • prospectieve risicoinventarisaties (PRI’s);
 • externe kwaliteitscontroles;
 • en enquêtes.
 • Als kwaliteitsfunctionaris verzamel en verwerk je diverse gegevens tot rapportages ten behoeve van het management, inclusief de externe kwaliteitsbewaking van analyses.

  Tot slot neem je deel aan of leid je kwaliteits- en / of certificeringsprojecten samen met je collega kwaliteitsfunctionaris.

  Hoeveel uur kom je bij ons werken?

  De functie van kwaliteitsfunctionaris wordt voor 36 uur per week ingevuld, verdeeld over 4-5 dagen per week. De werktijden zijn in principe van 08.00 uur tot 16.30 uur.

  Waar kom je te werken?

  Het Klinisch Chemisch Laboratorium (KCL) van ziekenhuis St Jansdal heeft een hoofdvestiging in harderwijk en een nevenvestiging in Lelystad.

  Het KCL is onderverdeeld in een :

 • een chemisch-;
 • een moleculair biologisch-;
 • een urine-;
 • en een afnamelaboratorium.
 • Binnen het KCL (ISO 15189 geaccrediteerd) werken ca. 140 medewerkers (ca. 82 FTE) in een goed geoutilleerd laboratorium.

  De trombosedienst maakt eveneens deel uit van het KCL. Het KCL verricht werkzaamheden voor het ziekenhuis, huisartsen en zorginstellingen door de gehele regio.

  Wil je meer weten over ziekenhuis St Jansdal als werkgever? Lees dan hier verder.

  Welke arbeidsvoorwaarden kun je verwachten?

  Ziekenhuis St Jansdal wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers.

  Daarnaast bieden wij een prima salaris en een modern, flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden. Je krijgt als kwaliteitsfunctionaris een jaarcontract met -

  bij goed functioneren en ongewijzigde (organisatorische) omstandigheden - uitzicht op verlenging of omzetting van het contract naar onbepaalde tijd.

  Het salaris van een kwaliteitsfunctionaris bedraagt op dit moment minimaal € 2.336,- en maximaal € 3.490,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur), conform functiegroep 50 (FWG 3.

  0). Momenteel vindt er een proces van herbeschrijven en herwegen plaats waardoor de functie mogelijk anders ingeschaald zal worden.

  Inpassing in de salarisschaal is afhankelijk van relevante werkervaring. Daarnaast kennen wij een vaste eindejaarsuitkering van 8,33 %.

  Intern heet deze functie adviseur beleidsadvisering en stafondersteuning.

  Wij verwachten dat je de waarden zoals die door het St Jansdal zijn verwoord in de Notitie identiteit respecteert.

  Wat breng je mee om succesvol te zijn?

  Een afgeronde HBO- opleiding op het gebied van kwaliteitszorg, aangevuld met minimaal 2 jaar kennis van en ervaring met de kwaliteitsnormen voor medische laboratoria maken jou geschikt voor deze functie.

  Wil je meer weten?

  Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Yvonne Hof-Smulders, hoofd KCL, via telefoonnummer 0341 -

  46 38 20 of met Jan van der Weide, klinisch chemicus / hoofd KCL, via telefoonnummer 0341 - 46 38 07. Informatie over onze sollicitatieprocedure vind je hier.

  Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

  Hoe kun je solliciteren?

  Je kunt via onderstaande sollicitatieknop solliciteren. Je kunt jouw sollicitatiebrief richten aan : Yvonne Hof.

  Een persoonlijkheidsvragenlijst en een capaciteitentest maken deel uit van de procedure, evenals het navragen van recente referenties.

  Belangrijk om te weten :

 • je kunt solliciteren tot en met zondag 24 juni 2019;
 • er kunnen omstandigheden ontstaan waardoor wij de vacature eerder kunnen sluiten, wacht niet met solliciteren maar reageer direct;
 • graag ontvangen wij jouw cv en motivatiebrief in PDF voorzien van de inhoud van het document, je eigen naam en de vacaturenaam (bijvoorbeeld CV Rineke Middelkoop kwaliteitsfunctionaris KCL.pdf);
 • interne kandidaten genieten bij gelijke geschiktheid de voorkeur;
 • de vacature zal na sluiting niet meer zichtbaar zijn op onze website, bewaar de vacature door deze (en niet de link) naar je zelf te mailen;
 • indien je op een eerder moment bij ons hebt gesolliciteerd, dan heb je inloggegevens ontvangen voor een account op werkenbijstjansdal.
 • nl. Wij verzoeken je om via dit account te solliciteren op deze vacature. Mocht je je wachtwoord vergeten zijn, klik dan hier om een nieuw wachtwoord op te vragen.

  Wanneer kun je een reactie verwachten?

  27 juni 2019 : terugkoppeling sollicitatie

  27 juni 2019 : uitnodiging persoonlijkheidsvragenlijst en capaciteitentest (deze dienen uiterlijk zondag 30 juni 2019 ingevuld te worden)

  18 juli 2019 : sollicitatiegesprekken

  22 juli 2019 : terugkoppeling sollicitatiegesprekken

  29 juli 2019 : aanbod arbeidsvoorwaarden

  Let op : mocht je onverhoopt op één van bovengenoemde data verhinderd zijn, wil je ons hier dan via een apart bericht over informeren?

  Publicatie eindigt

  25.06.2019 Volg ons op : FacebookFollow on FacebookTwitterFollow on TwitterLinkedInFollow on LinkedIn

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier