Medewerker Schoonmaakonderhoud | oproepcontract | Woerden
St. Antonius Ziekenhuis
Nieuwegein, NL
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Schoonmaak-onderhoud vraagt om een professionele aanpak. Wij zoeken daarom een schoonmaakmedewerker die gewend is om te werken met het microvezelsysteem volgens vaste schoonmaakprotocollen.

Na een korte inwerkperiode en het afronden van een e-learning kun je je werkzaamheden zelfstandig uit voeren. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel, dat geldt dus zeker ook voor deze functie.

Jij brengt mee

Je opleiding en ervaring

De kandidaat die wij zoeken is een schoonmaker met hart en ziel. Je bent dienstverlenend, klantgericht en je stelt je flexibel op.

Je werkt nauwkeurig en bent positief ingesteld. Als het werk dat vraagt ben je bereid om een stapje harder te lopen en zorgen dat het werk wordt gedaan

Om in aanmerking te komen voor deze functie stellen wij de volgende eisen :

 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Werkervaring in een professionele schoonmaakorganisatie is een pre
 • Gelet op de korte diensten (in combinatie met de reiskosten) is een reisafstand van meer dan 10 km iets om rekening mee te houden.
 • Wij bieden jou

 • een prettige werksfeer met collega’s die je goed inwerken en voor je klaar staan;
 • een jaarcontract, met groeimogelijkheden
 • een salaris van maximaal € 2.251,- bruto per maand ( FWG 15 ) op basis van een werkweek van 36 uur en afhankelijk van je ervaring en opleiding (CAO Ziekenhuizen);
 • Aangenaam!

  Het St Antonius Ziekenhuis

  Werken in het St. Antonius Ziekenhuis betekent werken in het grootste topklinische opleidingsziekenhuis van Nederland. Wij bieden (hoog)complexe zorg op meerdere locaties.

  Onze ruim 6.000 goed opgeleide en betrokken medewerkers halen dagelijks het beste uit zichzelf om onze medische en verpleegkundige zorg en service continu te verbeteren.

  Zo werken wij dagelijks aan onze missie : Samen zorgen voor kwaliteit van leven.

  Jouw werkplek

  De facilitaire dienstverlening binnen het ziekenhuis bestaat uit diverse aandachtsgebieden waaronder, de Roomservice, Logistiek, Schoonmaak, Textiel, Beveiliging en Receptie & Telefonie.

  De eenheid Faciliteiten & Vastgoed is ook verantwoordelijk voor de organisatie van de bedrijfshulpverlening en de rampenopvang.

  Bij de Roomservice en Schoonmaak op locatie Woerden werken in totaal ruim 50 medewerkers die hun diensten verlenen op het gebied van roomservice, schoonmaak en logistiek.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier