parttime Verzorgende IG avonddienst/nachtdienst voor ons Woon-zorgcentrum Vondelstede
Amsta
Amsterdam, NL
4 dagen geleden

Over ons

Amsta wil zich als organisatie zo goed mogelijk op de behoeften en leefwensen van de verschillende klanten richten. Van mensen die bij Amsta komen herstellen, mensen die thuiswonen en ondersteuning krijgen, mensen die beschermd en verzorgd willen wonen, tot mensen die vanwege hun complexe beperkingen met ondersteuning willen leven op stadse wijze of in een kleine groep.

Op meerdere locaties in Amsterdam biedt de klantgroep Leven in een kleine groep verschillende woonvormen aan ouderen met psychogeriatrische aandoeningen.

De bewoners leven samen in groepjes van 6 personen. Met een team van betrokken collega’s leveren wij een belangrijke bijdrage aan hun woon-

en leefklimaat. Informatie over Amsta en de verschillende klantgroepen en onze locaties vind je op onze website .Vondelstede heeft twee klantgroepen.

Een met somatische bewoners, leven op Stadse Wijze en een met PG bewoners Leven in een kleine groep. In totaal wonen er 72 bewoners.

Voor de klantgroep Leven in een kleine groep zijn we op zoek naar een geschikte IG medewerker.

Voor meer informatie over Vondelstede klik hier.

Functieomschrijving

Amsta is op zoek naar een( parttime) Verzorgende IG voor ons Woon-zorgcentrum Vondelstede aan de rand van het Vondelpark.

Lever jij met jou kennis en ervaring een belangrijke bijdrage aan het woon- en leefklimaat van de bewoners, en heb je oog voor het welzijn van de bewoners?

Ondersteun jij als Verzorgende IG’er graag de bewoners bij hun dag-invulling en het afronden van een dag? Vind jij een respectvolle en een liefdevolle benadering erg belangrijk, dan zien we graag je sollicitatie tegemoet!

Aantal uur : 16-28 uur

Contractsoort : 1 jaar met de intentie tot verlenging van het contract naar onbepaalde tijd

Locatie / Standplaats : Vondelstede / Amsterdam Oud-Zuid

In de functie van Verzorgende IG dag / avonddienst / nachtdienst ben je verantwoordelijk voor de continuering van de zorgverlening.

Je draagt zorg voor het optimaliseren van het veiligheidsgevoel en je coördineert bij calamiteiten. Door methodisch te werken biedt je uitstekende zorg volgens het opgestelde zorgleefplan.

Om ervoor te zorgen dat het behandelplan up-to-date blijft, komen er ook administratieve werkzaamheden bij zoals het maken van verslagen, rapporteren en zorgdossiers.

Functie

Woonzorgbegeleider / Verzorgende IG leven in kleine groep

24 - 36 uur

Als woonzorgbegeleider / Verzorgende IG begeleid je een groep ouderen met dementie en bied je de lichamelijke zorg. Je voert zo veel als mogelijk een huishouden met de bewoners waarin o.

a. koken een prominente plek inneemt. Je weet een zinvolle dag invulling voor de bewoners te organiseren. Je hebt een actieve bijdrage bij het opstellen van het zorgleefplan van de bewoner.

Ook begeleid je naasten van de bewoners in het verwerkingsproces wat dementie met zich meebrengt.

Wie we zoeken

 • Jij hebt een (afgeronde) opleiding in de zorg en welzijn, zoals helpende, verzorgende IG, SPW, SPH, MWD of MMZ-3;
 • Bij voorkeur heb je de deelkwalificatie om voorbehouden / verpleegtechnische handelingen te kunnen verrichten;
 • Je hebt een stevige persoonlijkheid die in staat is zijn / haar collega’s mee te nemen in de visie van kleinschalig wonen;
 • Je weet van aanpakken en levert een positieve bijdrage binnen het team;
 • Je weet goed je prioriteiten te stellen en bent stressbestendig;
 • Met jouw creativiteit en communicatieve vaardigheden weet jij elke situatie naar ieders tevredenheid op te lossen;
 • Je bent bereid zowel dag-, avond- en weekenddiensten te werken volgens een wisselend rooster.
 • Herken jij jezelf in dit profiel? Dan word jij misschien onze nieuwe collega!

  Wat we bieden

  Wij bieden je een uitdagende baan in een jonge organisatie met ervaren mensen in de VG en VVT-sector. Kwaliteit van zorg en ontwikkeling van medewerkers staan bij Amsta hoog in het vaandel.

  In eerste instantie betreft het een dienstverband voor de duur van een jaar voor 16-28 uur per week met de intentie tot verlening naar een contract voor onbepaalde tijd.

  Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT, maximaal € 2668,93 FWG 35 o.b.v. een 36-urige werkweek.

  Amsta heeft een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioenregeling, een aanvullende reiskostenregeling, verschillende personeelskortingen en daarnaast bieden wij diverse doorgroei-

  en opleidingsmogelijkheden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier