EVV'er-Verzorgende IG' er Steenklip Oostergouw
Evean
zaandam
5 dagen geleden

Staan voor jou onze bewoners ook centraal? Ben je op zoek naar een baan tussen de 20-32 uur per week en ben je EVV er of Verzorgende IG ’er die graag als EVV er aan de slag wil gaan?

En verleen je graag hoogwaardige zorg aan psychogeriatrische bewoners? Pak dan deze unieke kans en wordt onze collega!

Evean Uitnodigend, Deskundig, Bevlogen, Betrouwbaar, Samen

Voor onze locatie Oostergouw afdeling Steenklip zijn we op zoek naar nieuwe collega

EVV er- Verzorgende IG er

20- 32 uur per week

Thuis bij Evean, hier kom je te werken

Oostergouw ligt in Zaandam, vlakbij het water De Gouw. Oostergouw biedt verpleging en kortdurend verblijf. Ook is er ruimte voor ouderen die revalideren na een ziekenhuisopname en nog niet thuis kunnen wonen.

De locatie is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Dichtbij Oostergouw bevindt zich het Zaans Medisch Centrum.

Afdeling

Steenklip is een Psychogeriatrische afdeling wat zorg biedt aan diversiteit aan bewoners. Multiproblematiek komt regelmatig voor.

Het welbevinden en eigen regie kunnen voeren zijn erg belangrijk voor de bewoners. Je hebt als Verzorgende IG er een belangrijke taak om voornamelijk de bewoners te stimuleren van de zelfstandigheid in het uitvoeren van dagelijkse activiteiten.

Dit is de rol van je leven Jij zorgt ervoor dat alle zorg die de cliënt krijgt op elkaar is afgestemd en houdt de continuïteit van de zorg in de gaten.

Je gaat daarbij uit van de wensen van de cliënt. Je biedt zorg die gericht is op het lichamelijk, geestelijk en sociaal welzijn van de cliënt.

Ook zorg je voor een veilig en prettig woonklimaat.

In overleg met de cliënt, familie / mantelzorgers en andere hulpverleners stel je het zorgplan op. Tijdens de zorg die daaruit voortvloeit, begeleid je de cliënt en bewaak en evalueer je de geboden zorg.

Voor cliënt, familie / mantelzorgers, collega's en andere zorgverleners ben jij het aanspreekpunt. Je werkt bijvoorbeeld samen met artsen, fysiotherapeuten, diëtisten en logopedisten.

Daarbij ben je ook verantwoordelijk voor het overleg tussen alle zorgverleners. Je bereidt het overleg voor, behartigt de belangen van de cliënt en zorgt dat afspraken worden nageleefd.

Jij voelt je thuis bij Evean omdat

Jij vindt het fijn om onderdeel uit te maken van een team maar je bent uitstekend in staat om zelfstandig te werken. Samen met jou collega’s leveren jullie goede zorg aan de cliënten.

Het geven en ontvangen van feedback is onderdeel van wie jij bent. Je weet goed te communiceren met de verschillende betrokkenen en zaken bespreekbaar te maken.

Jouw manier van werken is vraaggericht, d.w.z. de klant en zijn of haar wensen staan centraal. Jij staat sterk in je schoenen, jij bezit overtuigingskracht en maakt je collega’s enthousiast met nieuwe ideeën.

Je durft ook buiten de kaders om te denken en denkt vooral in oplossingen.

Met jouw humor en vrolijke aanwezigheid lever je een bijdrage aan gezelligheid en gemeenschappelijkheid voor zowel de bewoners al jouw collega’s.

Verder ben je leergierig, durft je verantwoordelijkheid te nemen, creatief in je oplossingen en heb je een positieve en ontwikkelingsgerichte houding.

Hoe zorgt Evean voor jou?

 • Salaris conform CAO VVT van maximaal 2971,05 o.b.v. een fulltime dienstverband afhankelijk van kennis, ervaring en de uiteindelijk afgesproken verantwoordelijkheden in jouw takenpakket
 • Een contract voor minimaal 20 tot maximaal 32 uur per week voor een periode van 12 maanden (met de intentie tot een contract voor onbepaalde tijd)
 • Reiskostenvergoeding, indien je met de auto naar het werk komt, kun je hier vrij parkeren
 • Plus een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals :

 • Vaste eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Fiscale voordelen (bv smartphone / (elektrische) fiets / aanvullende reiskosten)
 • Vaste roostervrije dag
 • Persoonlijke ontwikkeling :

  Jij vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Maar wij ook! Daarom bieden wij jou volop mogelijkheden om als persoon, qua kennis of wat betreft vaardigheden te kunnen groeien. Bijvoorbeeld door :

 • E-learnings in jouw persoonlijke leeromgeving waarbij jij zelf de regie in handen hebt;
 • De mogelijkheid om je (verder) te ontwikkelen;
 • Nauw contact met jou teammanager om jou ambities te begeleiden
 • Wat breng jij mee om de juiste zorg te verlenen?

 • Een afgeronde opleiding EVV ’er of Verzorgende IG;
 • Een flexibele instelling en beschikbaarheid om zorg te verlenen;
 • Kennis van psychogeriatrische zorg;
 • Een dosis humor;
 • Bij indiensttreding dien je een geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) te kunnen overleggen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier