Operator / Spuitgieter
PP Online
Ede, NL
6 dagen geleden

Over de functie

Van monster tot product : het hele proces ligt in mijn handen!

Spuitgieten is echt vakmanschap! Als spuitgieter ben je verantwoordelijk voor het hele proces. Van het maken van het uitvalmonster, het monteren van de matrijzen, het kiezen van de juiste grondstoffen en materialen, tot het echte spuitgieten zelf : jij zorgt ervoor dat alles voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen.

Bij het assembleren heb je je eigen geproduceerde product in handen!

Dankzij jou loopt alles op rolletjes en worden de werkorders zo optimaal mogelijk verwerkt. Wanneer de teamleider afwezig is, is het aan jou de taak om die te vervangen! Dit is dus ook een ideale kans als je wil doorgroeien van operator naar een leidinggevende functie, hier kan je die ervaring opdoen.

Als spuitgieter werk je in een 3-ploegendienst. De werktijden zijn als volgt :

 • Dagdienst : 5.45 uur tot 14.00 uur
 • Middagdienst : 13.45 uur tot 22.00 uur
 • Nachtdienst : 21.45 uur tot 6.00 uur.
 • Zo heb je af en toe dagen waar je vroeg begint en ’s middags op het terras kan zitten, maar ook dagen om uit te slapen en je eigen ding te doen in de ochtend!

  Over het bedrijf

  Het bedrijf maakt kunststof onderdelen voor verschillende klanten, bijvoorbeeld in de agrarische -, medische - en energiesector.

  Er werken op de locatie in Ede ongeveer 35 mensen. De sfeer is informeel en de meeste mensen werken al geruime tijd met veel plezier daar.

  Jouw nieuwe werkplek is dichtbij het centrum van Ede en heeft genoeg parkeergelegenheid. Vanuit Barneveld, Lunteren, Veenendaal en Wageningen ben je binnen een half uur op je werk.

  Functie eisen

  Heb je ervaring als operator of spuitgieter en heb je ambitie om leiding te geven? Of zoek je gewoon een nieuwe, frisse uitdaging?

  We zoeken iemand die al bekend is in het vak en de processen kent. Hiervoor heb een technische opleiding gevolgd en het Spuitgieten 1 diploma behaald.

  Het is handig als je een heftruckcertificaat en een certificaat voor veilig hijsen hebt, maar wat je niet hebt : dat kan je altijd nog halen! Een certificaat leren gaat iets sneller en makkelijker dan een taal leren, dus je moet wel al kennis hebben van de Duitse en / of Engelse taal.

  Wat wij bieden

 • Een uitdagende, informele en veelzijdige functie
 • Bij gebleken geschiktheid heb je uitzicht op een vast dienstverband
 • Een marktconform salaris op basis van leeftijd en ervaring, wat kan oplopen tot € 2.250 per maand
 • Goede arbeidsvoorwaarden binnen een innovatief en internationaal bedrijf
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier